Biluthyrning i Siauliai

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Siauliai

Hyra bil i Siauliai

Hyra bil i Siauliai

Sixt biluthyrning i Siauliai står till ditt förfogande för uthyrningar av hyrbilar under din resa i Litauen. Eftersom vi har sysslat med vår verksamhet i över hundra år kan vi på Sixt med fog kalla oss för experter på biluthyrning. Det betyder att vi kan hjälpa dig som vill hyra bil i Siauliai att hitta rätt fordon för din resa. Här hittar du bilar av olika märken i så vitt skilda kategorier som 4x4, cabriolet, minibuss, ekonomi och lyxbil för att du ska hitta vad du söker vid vår biluthyrning i Siauliai.Här på Sixt anser vi att varje bil bör kännas personlig för att kunna utföra sitt jobb på bästa sätt. Du som reser runt på de litauiska vägarna behöver kunna känna dig trygg och bekväm med ditt val av hyrbil i Siauliai. Därför har vi på vår biluthyrning i Siauliai ordnat med extratjänster som gör att du kan utrusta din bil med alltifrån bilbarnstol till GPS. Vi har också kompletterande försäkringar för att du som vill hyra bil i Siauliai ska slippa känna oro under resan.
Siauliai, med närhet till Baltikum

Siauliai, med närhet till Baltikum

Siauliai är en stad i norra Litauen som erbjuder sevärdheter och aktiviteter för alla smaker. I egenskap av att vara Litauens fjärde största stad finns det ett gediget utbud av caféer och restauranger i staden. Med en vacker stadskärna är Siauliai en stad för avkoppling. Om du söker dig utanför stadsgränserna finns det ännu mer att uppleva. I Samogitia-regionen organiseras många guidade turer för såväl skogspromenader som jakt och fiske. Här finns också en speciell tur för att besöka en keramikbutik och se hur traditionell litauisk keramik tillverkas. Med en hyrbil i Siauliai har du större valmöjligheter att hitta intressanta resmål under din vistelse i landet.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Siauliai
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Siauliai.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Siauliai?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Siauliai. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Siauliai?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Vanliga frågor om hyrbilar i Siauliai
Kan jag boka en bil för en längre tid i Siauliai?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Siauliai?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Siauliai

Visa mer