Biluthyrning på Vilnius Flygplats

 

Mest populära bilarna i Vilnius Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Vilnius Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Vilnius Flygplats

Adress

Rodunios Kelias 1, 021 89 Vilnius, Litauen
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 00:00
Helgdagar
08:00 - 00:00

Våra tjänster på Vilnius Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Äntligen landat i Litauen ? Att boka en hyrbil som du hämtar upp direkt efter landning på Vilnius flygplats är både smidigt och prisvärt. Det finns självklart många olika premiummodeller på Sixt. Välj att fortsätta resan landet i en kombibil eller cabriolet. Personbilar, sportbilar, 4x4 och lastbilar ingår i flottan. Dessutom ges du möjlighet att göra flera typer av tillval då du väljer att hyra bil Vilnius Flygplats. Dessa tilläggstjänster är tillgängliga för att du ska kunna skräddarsy din resa. Oavsett om du är här på semester eller affärsresa så är det smart val att hyra bil på Vilnius flygplats. Har du några frågor om att hyra bil på flygplatsen? Hör av dig till oss!
Sixt biluthyrning Vilnius Flygplats

Sixt biluthyrning Vilnius Flygplats

Flygplats Vilnius är en internationell flygplats som ligger cirka 6 kilometer söder om huvudstaden. Här på Sixt biluthyrning Vilnius flygplats ser vi naturligtvis till att du som är resenär snabbt kan påbörja din bilresa i landet. Du hämtar du upp din hyrbil på vårt kontor på Vilnius flygplats, kontoret är beläget utanför ankomsthallen. För att hyra bil på Vilnius flygplats besöker du vår webbplats eller hör av dig till oss på telefon. En hyrbil från Vilnius flygplats ger dig stora möjligheter att lägga upp resan i regionen precis så som du önskar.
Upptäck stadens spännande historia

Upptäck stadens spännande historia

I Vilnius finns mycket spännande att uppleva. Gör en tur längs gatan Pilies gatvė som passerar både guvernörspalatset och stadshuset. I Gamla stan känner du historiens vingslag. Vandra längs gränder och beskåda gotisk hus, renässansbyggnader och ståtlig barockarkitektur.De gamla kvarteren i Vilnius finns med på Unescos världsarvslista. Den historieintresserade får inte heller missa St. Anna-kyrkan, St. Petrus & Pauluskyrkan och Gediminas Tower. Till stadens främsta sevärdheter räknas även Gediminastornet och Katedraltorget. Missa inte heller Litauens nationalmuseum eller upplev något annorlunda på KGB Museum.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Vilnius Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Vilnius Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Vilnius Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Vilnius Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Vilnius Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 727 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(4,9)
Bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Vilnius Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Vilnius Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Vilnius Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Vilnius Flygplats

Visa mer