Biluthyrning på Luxemburg Flygplats

 

Mest populära bilarna i Luxemburg Flygplats

* Priserna beräknades den 25.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Luxemburg Flygplats, med början den 01.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Luxemburg Flygplats

Adress

Counter Arrival Hall Level -1, 1110 Luxemburg-Findel, Luxemburg
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 20:00
lör - sön
09:00 - 17:00
Helgdagar
09:00 - 17:00

Våra tjänster på Luxemburg Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Luxemburg flygplats ligger bekvämt belägen inom gångavstånd från terminalerna. Med ett gediget utbud av valmöjligheter är det enkelt att specialisera sin biluthyrning utifrån sina egna behov. Kategorier som sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan gör ditt bilval personligt. Oberoende om du önskar hyra bil vid Luxemburg flygplats för privata eller jobbrelaterade ändamål tillhandahålls även tjänster som försäkringspaket, tilläggsförare, barnstolar och satellitnavigering. På så sätt kan vi garantera en smidig biluthyrning vid flygplatsen Findel (LUX).
Hyrbil Findel flygplats

Hyrbil Findel flygplats

Som enda flygplats i en av Europas minsta länder ligger Findel 6 km utanför huvudstaden i området Sandweiler. Rankad som den femte mest trafikerade i Europa, utgör flygplatsen en viktig knutpunkt i regionen. Sixt biluthyrning vid Luxemburg flygplats praktiska läge strax intill flygplatsen gör det enkelt att både hyra och lämna igen en hyrbil i anknytning till flygresan. På bara en halvtimmes bilfärd är man sedan inne i stadens centrum. Det ger en mer tid och frihet när man önskar hyra bil vid Luxemburg flygplats.
Upptäck staden med hyrbil Luxemburg flygplats

Upptäck staden med hyrbil Luxemburg flygplats

Med sina många banker och sin stora betydelse för EU är det många som reser till Luxemburg i jobbet. Det finns en hel del sevärdheter som dessutom gör destinationen helt unik. Trots sin ringa storlek finns massvis av spännande arkitektur som bland annat residensen till hertigen av staden - Grand Duke's Palace - eller den egna Notre Dame-katedralen med anor från 1600-talet. Det finns alltså många anledningar att hyra bil vid Luxemburg flygplats. Du kan komfortabelt boka en bil via Sixt biluthyrningsapp eller på hemsidan, anlända till vårt kontor vid flygplats Findel och sedan ta dig vidare i landet. Med de närliggande länderna Belgien och Tyskland är det även enkelt att använda biluthyrningen vid Findel som utgångspunkt för en längre bilresa.
Virtuell rundgång på stationen
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Luxemburg Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Luxemburg Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Luxemburg Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Luxemburg Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Luxemburg Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 807 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Bilen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar I-Pace (100% Electric)
Jaguar I-Pace (100% Electric)

Vanliga frågor om hyrbilar på Luxemburg Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Luxemburg Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Luxemburg Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Luxemburg Flygplats

Visa mer