Biluthyrning på Malta Luqa Flygplats

 

Mest populära bilarna i Malta Luqa Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Malta Luqa Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Malta Luqa Flygplats

Adress

Ring Road Park East Lvl 1, LQA 4000 Luqa, Malta
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 20:00
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster på Malta Luqa Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Sixt biluthyrning på Luqa Internationella Flygplats i Malta. Vårt erfarna team hjälper dig att hitta en passande hyrbil så att du enkelt och smidigt kan påbörja din resa i landet. Hos oss på Sixt erbjuder vi ett brett utbud av prisvärda premiumbilar. Du kan välja bland personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Oavsett om du planerar en semester eller resa med jobbet gör vi vårt yttersta för att tillhandahålla bilen som möter dina önskemål. Dessutom erbjuder vi även smarta tilläggstjänster som underlättar din bilresa. Kanske reser du med familjen och behöver en extra bilbarnstol? Eller kanske vill du och din partner dela på körningen genom att boka tillvalet extra förare. Vänligen observera att vi inte kan garantera tillgången på en specifik bilmodell, men att det går bra att reservera vald fordonskategori. Du bokar enklast din hyrbil vid Luqa Internationella Flygplats via vår hemsida eller per telefon.
Starta resan hos Sixt biluthyrning på Luqa Internationella Flygplats

Starta resan hos Sixt biluthyrning på Luqa Internationella Flygplats

Du finner vårt kontor i flygplatsens ankomsthall och kan därför smidigt hämta upp bilnycklarna direkt vid ankomst på Luqa Internationella Flygplats. Härifrån är avståndet till centrala Valletta inte längre än 9 kilometer, en biltur på cirka 15 minuter. Flygplatsens centrala läge på ön gör att du med bil snabbt når både den södra och den norra kustlinjen.
Sevärdheter för hela familjen i mysiga Valletta

Sevärdheter för hela familjen i mysiga Valletta

När du väljer att hyra bil på Luqa Internationella Flygplats kan du planera resan på Malta precis som du önskar. I den charmiga staden Valletta kan njuta av mysiga kvarter och utsökta restaurangupplevelser. Men en egen bil är det även lätt att göra dagsutflykter utanför staden. Varför inte resa till den berömda grottan Blue Grotto, 10 km sydväst om huvudstaden? Barnfamiljer får inte heller missa vattenparken Mediterraneo Marine Park, som ligger i staden In-Naxxar. Varmt välkommen till oss på Sixt biluthyrning på Luqa Internationella Flygplats!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Malta Luqa Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Malta Luqa Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Malta Luqa Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Malta Luqa Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Malta Luqa Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,1
En sammanställning av 397 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,4)
Återlämningen av bilen
(4,3)
Vägen till Sixt
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1 Aut.
BMW X1 Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Malta Luqa Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Malta Luqa Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Malta Luqa Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Malta Luqa Flygplats

    Visa mer