Biluthyrning på Martinique Flygplats

 

Mest populära bilarna i Martinique Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Martinique Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Martinique Flygplats

Adress

Aéroport Aimé Césaire, 972 32 Le Lamentin, Martinique
Mer information

Kontorstider

mån - lör
07:30 - 20:30
sön
13:00 - 20:30
Helgdagar
13:00 - 20:30

Våra tjänster på Martinique Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ska du åka till Martinique? En fantastisk paradisö med svajande palmträd, turkost vatten och snövit sand väntar på dig i Västindien. Den franska ön är väldigt populär och det är lätt att förstå varför, här finns allt du behöver för en lyckad semester. För dig som anländer till Martinique Flygplats finns vårt Sixt-kontor alldeles intill. Att hyra bil på Martinique Flygplats är smidigt, särskilt eftersom du snabbt tar dig vidare via väg A1. Vår biluthyrning i Martinique erbjuder ett komplett fordonsutbud, du kan enkelt hitta en bil som passar din resa i Västindien.
Se dig omkring med en hyrbil från Martinique Flygplats

Se dig omkring med en hyrbil från Martinique Flygplats

Vårt kontor i Le Lamentin på den franska ön bistår alla resenärer, oavsett om du är här för att jobba eller snorkla. Beroende på om du reser själv, med hela familjen eller med kompisarna, erbjuder vi hyrbilar från både premium- och ekonomiklass. Våra moderna kombi- och personbilar passar perfekt när du smidigt och lätt vill kunna se dig omkring i de närliggande regionerna. För dig som vill hinna med att utforska större delen av ön kan vi rekommendera våra premiumbilar. Du kan hyra en bil på Martinique Flygplats som är lite lyxigare, exempelvis sportbil, cabriolet eller 4x4-fordon. Vi erbjuder till och med lastbilar för dig som behöver extra lastutrymme. Alla resenärer har olika krav och önskemål inför sin resa till Karibien och för att din resa ska bli perfekt rekommenderar vi att du applicerar våra olika tillvalstjänster till din hyrbil från Martinique Flygplats. Du kan bland annat registrera ytterligare en förare eller lägga till en navigator. Att hyra bil på Martinique Flygplats är smidigast via nätet. Då är det bara att hämta ut bilen när du väl har landat på denna paradisö. Kom ihåg att inga specifika bilmodeller reserveras, vi bokar endast ett motsvarande fordon från ditt val av kategori. Välkommen till Sixt i Karibien!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Martinique Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Martinique Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Martinique Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Martinique Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Martinique Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 1751 omdömen
Vägen till Sixt
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,6)
Bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar på Martinique Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Martinique Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Martinique Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Martinique Flygplats

Visa mer