Biluthyrning
Belle Mare
Fäll ihop
Mauritius // Belle Mare
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Belle Mare: Sixt biluthyrning online-bokning

Njut av en underbar semestervecka på den tropiska ön Mauritius. Den populära paradisön ligger öster om den större ön Madagaskar i Indiska Oceanen. För dig som ska hit är det bara att gratulera. Turkost hav, vita stränder och svajande palmer väntar. Här finns även vi på Sixt. Till vår biluthyrning i Belle Mare kan du komma när du vill ha en passande bil för din resa. Att själv kunna köra bil på ön öppnar upp stora möjligheter. Det kan vara svårt att ta sig runt här utan eget fordon. Välj om du vill köra en bekväm personbil eller kombibil. Med en egen hyrbil i Belle Mare har du chansen att hitta paradisiska och tomma stränder.

 
 • Mauritius/Sunrise Attitude
  Royal Road
  . Belle Mare

  Må. - Fr.08:30 - 18:00
  Lö. - Sö.08:30 - 12:00
  Helgdag08:30 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Mauritius/Sunrise Attitude

  Sixt Biluthyrning
  Royal Road
  . Belle Mare

  Må. - Fr.08:30 - 18:00
  Lö. - Sö.08:30 - 12:00
  Helgdag08:30 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter

Njut av semestern på Mauritius genom att hyra bil i Belle Mare

Från vår biluthyrning i Belle Mare kan du påbörja din resa på den vackra ön. Eftersom Mauritius inte är alltför stor har du stora möjligheter att utforska såväl norr och söder som de centrala delarna av ön. För att få en bil som du verkligen vill ha är det bäst att hyra bil i Belle Mare online. Här kan du se vilka bilgrupper som finns tillgängliga under dina resedatum samt reservera en fordonskategori. Tyvärr kan du dock inte reservera en bilmodell. Efter att du valt ut en bil kan du applicera smarta tillval. Vi brukar rekommendera dessa som ett sätt för dig att själv skräddarsy din hyrbil i Belle Mare. Kanske blir det lite lättare att ta dig runt med en navigator? Om du har med dig hela familjen och reser med små barn kan du även lägga till en bilbarnstol.

Upplev fantastisk natur och ett rikt djurliv genom att hyra bil i Belle Mare

På den här magnifika ön finns det mängder av saker att se och göra. Men vi anar att du är sugen på att ta ett dopp när du anlänt. Det finns fantastiska stränder nästan överallt runt ön, en storfavorit är dock Trou-aux-Biches som är en sagolik sandstrand på öns nordvästra sida. Du kan köra hit från vårt kontor på cirka 45 minuter. På ön finns mycket mer än bara stränder. För dig som är naturintresserad kanske ett besök till den stora nationalparken Black River Gorges kan locka? Hit kör du åt motsatt håll (söderut) och det tar ungefär en timma via B24. Soliga hälsningar önskar Sixt från en paradisö utanför Afrika!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service