Biluthyrning
Flic en Flac
Fäll ihop
Mauritius // Flic en Flac
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Flic en Flac: Sixt biluthyrning online-bokning

Paradiset på jorden verkar finnas: i Flic en Flac, denna fantastiska stad på Mauritius. Precis intill den internationella flygplatsen, Sir Seewoosagur Ramgoolams International Airport, hittar du vår biluthyrning i Flic en Flac. Hos oss kan du hämta ut en passande bil för din vistelse på denna himmelska ö. Vi tillhandahåller bekväma person- och kombibilar som passar till såväl ensamresenärer och par som till barnfamiljen. Om ni är många i gänget kan vi istället rekommendera våra fina minibussar. Med dessa får alla plats och ni slipper separera gruppen i flera bilar. Genom att hyra bil i Flic en Flac kan ni snabbt ta er ut till det lysande turkosa havet, de vita stränderna och de svajande palmerna.

 
 • Mauritius/Tropical Attitude
  Wolmar
  90503 Flic en Flac

  Må. - Sö.08:30 - 16:30
  Helgdag08:30 - 16:30
  Boka på detta kontoret

 • Mauritius/Tropical Attitude

  Sixt Biluthyrning
  Wolmar
  90503 Flic en Flac

  Må. - Sö.08:30 - 16:30
  Helgdag08:30 - 16:30

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter

Vill du skräddarsy din hyrbil i Flic en Flac?

Vissa av våra kunder behöver en bilbarnstol till sitt barn, andra vill att två förare får möjlighet att köra bilen. Oavsett vad du har för krav eller önskemål kan vi på Sixt garanterat hjälpa dig. Hos vår biluthyrning i Flic en Flac kan du enkelt hämta ut en passande bil som är skräddarsydd efter dina behov. Genom att förhandsboka din bil redan idag via vår hemsida kan du snabbt se vilka bilgrupper och extratjänster som finns tillgängliga under din vistelse. När du ska hyra bil i Flic en Flac kan du alltså med hjälp av dessa tjänster anpassa bilen så den passar just din resa. Vi gör det bland annat möjligt att registrera fler förare till hyrbilen eller att lägga till en bilbarnstol. Därtill kan du även utöka försäkringarna om du skulle vilja. Eftersom vi bjuder på obegränsat med kilometer kan du enkelt utforska hela ön flera gånger om. Några saker som är bra att komma ihåg är att du behöver ha fyllt 21 år för att få hyra bil i Flic en Flac, samt att du inte kan reservera specifika bilmodeller.

Varva sol och bad med djurparker, kultur och god mat

Att Mauritius är känt för sina paradisliknande stränder råder det inga som helst tvivel om. Med andra ord vill du garanterat börja din vistelse här med att köra din hyrbil i Flic en Flac rakt ut mot kusten. Vi tipsar varmt om att besöka stranden Belle Mare, en storfavorit på ön. Eftersom stranden ligger på motsatt sida från vårt kontor kan du köra hit via B24. Det tar cirka en timme att korsa ön. En annan fantastisk sandstrand med smaragdgrönt och kristallklart vatten ligger på öns norra sida; Grand Baie. Hit kör du också på cirka en timme via M2 och A3. När du behöver en paus från sol och bad kan du besöka Casela World of Adventure, en fantastisk naturpark med ett tillhörande zoo. Här kan du vandra i vackra omgivningar och kolla in giraffer, stora katter och noshörningar, ett perfekt utflyktsmål för hela familjen. Du kör hit på 10 minuter. Varmt välkommen till paradiset önskar vi på Sixt!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service