Biluthyrning på Mauritius Flygplats

 

Mest populära bilarna i Mauritius Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Mauritius Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Mauritius Flygplats

Adress

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP, 515 20 Plaisance, Mauritius, Mauritius
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Mauritius Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Planerar du en resa till Mauritius? För många resenärer står ön högt upp på listan över drömdestinationer. Hämta upp ditt fordon direkt efter att du landat på Mauritius Flygplats och få ut det mesta av din vistelse i landet. Vårt flygplatskontor har ett mångsidigt utbud av både personbilar och kombibilar som gör din resa enkel och bekväm. Valfriheten för dig som ska boka en hyrbil i Mauritius Flygplats är stor och du kan välja mellan många tilläggstjänster som exempelvis GPS och bilbarnstolar. En särskild bilmodell kan inte utlovas vid din bokning, men du du kan däremot reservera en specifik fordonskategori.
Smidig start på resan med Sixt biluthyrning vid Mauritius Flygplats

Smidig start på resan med Sixt biluthyrning vid Mauritius Flygplats

Vill du hyra bil på Mauritius Flygplats redan idag? Genomför då din bokning online på Sixt hemsida. När du anländer till flygplatsen möter vårt team upp på plats för att hjälpa dig att snabbt och smidigt påbörja din resa. Flygplatsen ligger på den sydöstra delen av ön, i distriktet Grand Por, cirka 48 km från huvudstaden Port Louis. Från vår biluthyrning på Mauritius Flygplats når du enkelt vidare på din resa ut i landet. Väg M2 tar dig via Quatre Bornes tvärs över ön och fram till Port Louis på ungefär en timme. Via väg B8 når du snabbt söderut och B28 tar dig norrut längs Mauritius vackra kustremsa..
Utforska paradisön Mauritius med en hyrbil från Sixt

Utforska paradisön Mauritius med en hyrbil från Sixt

Genom att hyra en bil på Mauritius Flygplats kan du planera drömresan utefter din egen tidtabell. Denna soliga ö i Indiska Oceanen bjuder på palmkantade vita sandstränder och en tropisk urskog med en imponerande inhemsk flora och fauna. Några av de mest populära stränderna är familjevänliga Trou aux Biches med sitt kristallklara vatten och den tropiska idyllen Ile aux Cerfs. Missa inte heller nationalparken Black River Gorges och den botaniska trädgården Sir Seewoosagur Ramgoolam. Med en egen hyrbil når du långt. Låt dig förundras av vulkanen Trou aux Cerfs och vattenfallet Tamarind Falls. Varmt välkommen att hyra bil på Mauritius Flygplats!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Mauritius Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Mauritius Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Mauritius Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Mauritius Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Mauritius Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,0
En sammanställning av 199 omdömen
Vägen till Sixt
(4,6)
Överlämningen av bilen
(4,6)
På Sixt-kontoret
(4,3)

Vanliga frågor om hyrbilar på Mauritius Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Mauritius Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Mauritius Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?