Biluthyrning
Cancun Flygplats
Fäll ihop
Mexiko // Cancun // Cancun Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Cancun Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun MX +52-9988862427
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: CUN
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 

Planerar du att göra en resa till spännande Mexiko? I vår omfattande flotta av premiumbilar på Cancun Flygplats erbjuder vi prisvärda och högkvalitativa personbilar, kombibilar, 4x4, sportbilar och cabrioleter. Sök, jämför och boka din hyrbil smidigt direkt på vår hemsida. Oavsett om du planerar en familjesemester eller en jobbresa gör vi på Sixt vårt bästa för att hitta en hyrbil vid Cancun Flygplats som uppfyller dina personliga önskemål. Vänligen observera att vi inte kan garantera en specifik bilmodell, men att vi gärna reserverar önskad fordonskategori. Vi på Sixt välkomnar dig som vill hyra bil Cancun Flygplats!

Enkelt att hyra bil på CUN, Cancun Flygplats i Mexico

Påbörja din resa i Mexico hos Sixt biluthyrning på Cancun Flygplats, eller Aeropuerto Internacional de Cancún, som är flygplatsens spanska namn. Vi hjälper dig gärna att ta fram en hyrbil som uppfyller dina specifika önskemål. Från vår biluthyrning på Cancun Flygplats tar du dig lätt vidare ut i landet. En bilresa till den drömlika kuststaden Akumal tar cirka en timme och färden till pittoreska Tulum cirka en timme och 30 minuter. Den närmsta staden, Cancun, nås på mindre än en halvtimmes bilfärd från flygplatsen.

Sixt berikar din resa i Mexico

Genom oss på Sixt erbjuds du alltid stor valfrihet när du väljer att hyra bil på Cancun Flygplats. Med en egen bil kan du lägga upp resan precis så som du önskar. Som besökare i Cancun kan du se fram emot mängder av intressanta upplevelser och staden är känd för sitt nöjesliv. Vill du byta shopping och restaurangliv mot lugnare upplevelser kan du till exempel ta bilen till naturreservatet Isla Contoy. Är du på besök med familjen? Då får du inte missa äventyrsbadet Xel-Ha Park. Den kulturintresserade bör även besöka museet Cancú. Eller varför inte göra en dagsutflykt med bilen till mayaruinerna Chichén Itzá, som återfinns på Unescos världsarvslista? Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till Mexico!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Cancun Flygplats CUN Carretera Federal 307 Km 17 77560 Cancun 21.042190, -86.850307 +52-9988862427

Sixtkontoret Cancun Flygplats CUN

Carretera Federal 307 Km 17
77560 Cancun
 
Tel. +52-9988862427

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service