Biluthyrning på Cancun Flygplats

 

Mest populära bilarna i Cancun Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Cancun Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Cancun Flygplats

Adress

Carretera Cancun-Tulum KM 17 Parque logístico APQ, Unidad 6, 775 60 Cancun, Mexiko
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Cancun Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Planerar du att göra en resa till spännande Mexiko? I vår omfattande flotta av premiumbilar på Cancun Flygplats erbjuder vi prisvärda och högkvalitativa personbilar, kombibilar, 4x4, sportbilar och cabrioleter. Sök, jämför och boka din hyrbil smidigt direkt på vår hemsida.Oavsett om du planerar en familjesemester eller en jobbresa gör vi på Sixt vårt bästa för att hitta en hyrbil vid Cancun Flygplats som uppfyller dina personliga önskemål. Vänligen observera att vi inte kan garantera en specifik bilmodell, men att vi gärna reserverar önskad fordonskategori. Vi på Sixt välkomnar dig som vill hyra bil Cancun Flygplats!
Enkelt att hyra bil på CUN, Cancun Flygplats i Mexico

Enkelt att hyra bil på CUN, Cancun Flygplats i Mexico

Påbörja din resa i Mexico hos Sixt biluthyrning på Cancun Flygplats, eller Aeropuerto Internacional de Cancún, som är flygplatsens spanska namn. Vi hjälper dig gärna att ta fram en hyrbil som uppfyller dina specifika önskemål. Från vår biluthyrning på Cancun Flygplats tar du dig lätt vidare ut i landet. En bilresa till den drömlika kuststaden Akumal tar cirka en timme och färden till pittoreska Tulum cirka en timme och 30 minuter. Den närmsta staden, Cancun, nås på mindre än en halvtimmes bilfärd från flygplatsen.
Sixt berikar din resa i Mexico

Sixt berikar din resa i Mexico

Genom oss på Sixt erbjuds du alltid stor valfrihet när du väljer att hyra bil på Cancun Flygplats. Med en egen bil kan du lägga upp resan precis så som du önskar. Som besökare i Cancun kan du se fram emot mängder av intressanta upplevelser och staden är känd för sitt nöjesliv. Vill du byta shopping och restaurangliv mot lugnare upplevelser kan du till exempel ta bilen till naturreservatet Isla Contoy. Är du på besök med familjen? Då får du inte missa äventyrsbadet Xel-Ha Park. Den kulturintresserade bör även besöka museet Cancú. Eller varför inte göra en dagsutflykt med bilen till mayaruinerna Chichén Itzá, som återfinns på Unescos världsarvslista? Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till Mexico!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Cancun Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Cancun Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Cancun Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Cancun Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Cancun Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Cancun Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Cancun Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Cancun Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Cancun Flygplats

    Visa mer