Biluthyrning
Chihuahua
Fäll ihop
Mexiko // Chihuahua
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Chihuahua: Sixt biluthyrning online-bokning

På den norra delen av Mexiko ligger delstaten Chihuahua. Mitt i delstaten ligger staden med samma namn. Med hjälp av vår biluthyrning i Chihuahua kan du utforska dess omväxlande landskap och intressanta sevärdheter. Välj om du vill ha en ekonomi- eller lyxbil från vårt stora utbud. Vår fordonsflotta innehåller bilgrupper som sportbil, cabriolet, SUV, personbil och kombibil. Du kan hyra en bil från Chihuahua flygplats, perfekt om du vill kunna komma iväg så fort du anländer.

 
 • Chihuahua Flygplats
  Blvd Juan Pablo II Km 14
  31390 Chihuahua

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Chihuahua Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Blvd Juan Pablo II Km 14
  31390 Chihuahua

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Det är enklare att hyra en bil i Chihuahua när du använder vår hemsida

Om du vill förboka din hyrbil i Chihuahua hos Sixt kan du antingen ringa in till vårt kontor eller använda vår hemsida. När du bokar online ser du direkt vilka bilar vi erbjuder och även vilka tillvalstjänster du kan lägga till. Vi bjuder på en obegränsad körsträcka samt en bilförsäkring från tredje part. Du kan välja att utöka försäkringen eller att hyra en bil i Chihuahua med bilstol för barn, perfekt för familjeresan. Vi har även en praktisk GPS som du kan lägga till, något som passar alla typer av vistelser i Mexiko. Det är värt att nämna att vi inte reserverar specifika bilmodeller vid en bokning. Vi kan bara lägga undan en hyrbil i Chihuahua från kategorin du valde. Åldersgränsen för att köra våra bilar är 21 år.

Sixt biluthyrning gör det enklare för dig att utforska regionen

Det är lätt att tro att namnet kommer från den lilla hundrasen men teorin är att namnet kommer från de gamla infödingarnas språk och betyder "platsen där floderna möts". Än idag kan du hitta spår och efterlämningar från de gamla urinvånarna. Denna region är dock framförallt känd för sitt väldigt omväxlande landskap. Du hittar snöiga bergskedjor i mitten av delstaten, vackra slätter nedanför bergen, mäktiga sanddyner till norr och tropiska skogar till söder. Det är med andra ord perfekt för den som vill kunna uppleva naturens bästa sidor.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service