Biluthyrning
Guadalajara Flygplats
Fäll ihop
Mexiko // Guadalajara // Guadalajara Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Guadalajara Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5
  45659 Guadalajara MX +52-3336885613
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: GDL
Öppettider
Må. - Sö.06:00 - 23:00
Helgdag06:00 - 23:00
 
 

Vill du hyra bil på Guadalajara Flygplats? I den moderna flottan här på Sixt är valmöjligheterna många. Du kan till exempel boka personbilar, kombibilar och 4x4. Eller kanske vill du byta flyget mot en sportbil eller cabriolet? Oavsett hur du vill uppleva fantastiska Mexiko kan du vara säker på att vi har bilen som passar för dig. Din hyrbil på Guadalajara Flygplats är bara ett klick bort. Gå in på Sixt hemsida och gör din bokning enkelt och bekvämt. En rad tilläggstjänster finns även tillgängliga för att göra din resa från Guadalajara Flygplats extra bekväm. Några exempel på dessa extrafunktioner är bilbarnstolar försäkringspaket och moderna GPS. Observera att en specifik bilmodell inte kan reserveras.

Hyra bil Guadalajara Flygplats, GDL

The International Airport of Guadalajara, eller Miguel Hidalgo som den även kallas, ligger cirka 17 kilometer utanför stadskärnan. Resan till centrum tar cirka 30 minuter och den räknas som landets tredje viktigaste flygplats. På vårt biluthyrning på Guadalajara Flygplats välkomnas du givetvis av vårt proffsiga team. Att hyra bil Guadalajara Flygplats är ett perfekt val om du snabbt vill ta dig vidare på din resa i landet.

Många möjligheter på vår biluthyrning på Guadalajara Flygplats

Att ha en hyrbil är den perfekta lösningen för att du ska kunna lägga upp resan precis som du vill. Guadalajara är en metropol där det finns mycket att se och uppleva. Med en egen bil tar du dig snabbt mellan stadens många sevärdheter. Men du kan även ta chansen att besöka distriktet Zapopan där det finns med många intressanta historiska platser. Med en egen hyrbil byter du även lätt storstadsliv mot ett lite lugnare liv på landsbygden. Varför inte ta chansen att se den lilla byn Guachimotones som bjuder på en majestätisk utsikt över bergen? Välkommen önskar teamet här på Sixt!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.06:00 - 23:00
Helgdag06:00 - 23:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Guadalajara Flygplats GDL Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5 45659 Guadalajara 20.521667, -103.311111 +52-3336885613

Sixtkontoret Guadalajara Flygplats GDL

Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5
45659 Guadalajara
 
Tel. +52-3336885613

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service