Biluthyrning
Morelia
Fäll ihop
Mexiko // Morelia
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Morelia: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka soliga Mexiko? Morelia är en stad i delstaten Michoacán i den centrala delen av landet. Här är du välkommen till vår biluthyrning i Morelia. Vi finns på två ställen i staden; det ena kontoret ligger alldeles intill flygplatsen Morelia Aeropuerto och det andra hittar du inne i centrum, alldeles intill katedralen Catedral de Morelia. Genom att hyra bil i Morelia blir det inte bara enklare att ta dig till städer längre bort, du får även med dig hela familjens bagage och kan snabbt och lätt utforska den spännande staden.

 
 • Morelia Flygplats
  Morelia Zinapecuaro KM 27
  58920 Morelia

  Må. - Sö.06:00 - 23:00
  Helgdag06:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Morelia Historic Center
  Guillermo Prieto 40
  58000 Morelia

  Må. - Lö.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Morelia Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Morelia Zinapecuaro KM 27
  58920 Morelia

  Må. - Sö.06:00 - 23:00
  Helgdag06:00 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Morelia Historic Center

  Sixt Biluthyrning
  Guillermo Prieto 40
  58000 Morelia

  Må. - Lö.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

En hyrbil i Morelia för varje resenär

Även om Mexiko ofta lockar med sina kritvita ständer och turkosa hav, finns det otroligt många spännande sevärdheter att utforska i den centrala delen av landet. Vår Sixt biluthyrning i Morelia ligger bra till för dig som vill upptäcka gamla kyrkor och historiska stadsdelar. För att din resa ska bli smidigare kan du hyra bil i Morelia. Välj bland bilar från vår premiumklass. Här har vi samlat cabrioleter, sportbilar och 4x4-fordon. Du kan även välja våra populära personbilar och kombibilar, vilka finns i flera olika modeller. Förenkla resandet med hjälp av våra tillvalstjänster. Ett bra val är att lägga till navigator, då hittar du rätt direkt och undviker att hamna på villovägar. Om du reser med små barn kan du även addera en passande bilbarnstol. Boka redan idag så säkerställer du att du får den hyrbil i Morelia som du vill ha. Genom att boka online på hemsidan kan du även se resten av våra tillvalstjänster. Kom bara ihåg att vi inte garanterar specifika bilmodeller, men att du får en likvärdig bil från samma bilkategori. Kolla gärna hemsidan så ser du också om våra tillvalstjänster skiljer sig mellan kontoren i staden.

Vackra katedraler, spännande historia och god mat

Morelia är en trevlig stad som du enklast utforskar med en egen bil. Här har du aldrig långt till gamla katedraler med vacker interiör. Inte heller behöver du leta länge efter genuin och autentisk mexikansk mat. Testa gärna äkta tacos på restaurangen Taco Light, belägen endast 800 meter från kontoret. För dig som gärna vill bada är det inte omöjligt att köra ut till kusten. Närmsta kuststad är Manzanillo, belägen rakt västerut. Hit tar du dig på cirka 6,5 timme med bil. För dig som är intresserad av kultur och historia kan du med fördel besöka den vackra akvedukten Aqueduct Morelia, som ligger cirka 3 kilometer från vårt Sixt-kontor. Välkommen till oss när du vill hyra bil i Morelia!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service