Biluthyrning
Puerto Vallarta
Fäll ihop
Mexiko // Puerto Vallarta
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Puerto Vallarta: Sixt biluthyrning online-bokning

Puerto Vallarta är en populär destination i Mexiko för alla som älskar sol, bad, paradisiska stränder och många sevärdheter. Staden är belägen på landets västra kust och ligger i delstaten Jalisco. Med en egen hyrbil i Puerto Vallarta kan du snabbt ta dig till folktomma stränder med svajande palmer eller vidare till spännande kulturarv och mycket mer. Oavsett om du vill resa i lyx eller tänka på din ekonomi, erbjuder vi hyrbilar i alla kategorier. Sixt biluthyrning är lättåtkomlig för dig som anländer till stadens internationella flygplats Gustavo Díaz Ordaz, vi finns alldeles bredvid.

 
 • Puerto Vallarta Flygplats
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Puerto Vallarta Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välkommen till Sixt biluthyrning i Puerto Vallarta

För att du på ett enkelt sätt ska hinna ta dig runt i staden är en hyrbil i Puerto Vallarta att föredra. Vårt kontor tillhandahåller ekonomiska person- och kombibilar, rejäla 4x4 fordon och lyxiga sportbilar samt cabrioleter. Du kan därtill addera olika tillval när du ska hyra bil i Puerto Vallarta. Med hjälp av en navigator blir det enklare att ta dig till dina slutmål och genom att lägga till en extra förare kan du dela upp körningen. Vi bjuder på fria kilometer vilket gör att du utan problem även kör längre distanser. Kom ihåg att våra tillvalstjänster kan variera sig mellan våra kontor i staden. När du ska hyra bil i Puerto Vallarta är det alltid smidigast att genomföra bokningen via hemsidan. Du kan inte reservera en viss bilmodell, men du får alltid ett fordon från den kategori du valde.

Från smaragdgröna hav till arkeologiska fynd

Gömda ständer, ljumna vindar, genuin tacos och en ny värld under ytan, oavsett vad du vill spendera tiden med i Puerto Vallarta, finns något för alla. För att du ska hinna göra lite av varje är det perfekt att hyra bil i Puerto Vallarta. Du kan till exempel köra till Punta de Mita och sedan ta en båt ut till paradisön Marieta Island med den kända och gömda stranden Playa del Amor. För dig som vill uppleva historia kan du köra till den kända lämningen Guachimontones, 4 timmars körsträcka öst via motorväg 200. Innan du åker hem igen måste du testa en fisktaco på restaurangen Taco Revolucion, 1,5 mil från vårt kontor via väg 200. Viva Mexiko!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service