Biluthyrning
San Jose del Cabo
Fäll ihop
Mexiko // San Jose del Cabo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i San Jose del Cabo: Sixt biluthyrning online-bokning

Allra längst ner på sydspetsen av halvön Baja California Sur, hittar du vår biluthyrning i San Jose del Cabo. Många besöker denna vackra halvö för dess spektakulära stenformationer i det kristallklara vattnet. Även stränderna är mycket omtyckta, precis som det härliga vädret. För dig som reser hit kan vi på Sixt hjälpa dig att hyra en bil i San Jose del Cabo som passar din resa i Mexiko. Vi tillhandahåller flertalet fordonsgrupper, både i ekonomiklass och premiumklass. För dig som ska köra längre sträckor och som reser med familjen kan vi rekommendera en lyxbil, exempelvis sportbil, cabriolet eller 4x4-fordon. Vi har även person- och kombibilar som fungerar utmärkt för stadskörning. Med en egen hyrbil i San Jose del Cabo blir resan både smidigare och roligare!

 
 • Los Cabos Flygplats
  Carretera Transpeninsular
  23420 San Jose del Cabo

  Må. - Sö.07:00 - 20:00
  Helgdag07:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Los Cabos/Royal Solaris
  Blvd San Jose Mtz 22 Lote 10
  23400 San Jose del Cabo

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Los Cabos Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Carretera Transpeninsular
  23420 San Jose del Cabo

  Må. - Sö.07:00 - 20:00
  Helgdag07:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Los Cabos/Royal Solaris

  Sixt Biluthyrning
  Blvd San Jose Mtz 22 Lote 10
  23400 San Jose del Cabo

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Skräddarsy din hyrbil i San Jose del Cabo

Tillvalstjänster är något vi har valt att lägga extra mycket fokus på. Eftersom varje resenär har olika behov tillhandahåller vi allt från bilbarnstolar i flera storlekar till navigator. Samtidigt har du alltid möjlighet att utöka försäkringarna eller registrera extra förare om du så skulle vilja. När du ska hyra bil i San Jose del Cabo bjuder vi på fria kilometer, men notera att du behöver vara minst 21 år för att få hyra en bil hos oss. Boka din bil redan idag så kan du bocka av en punkt på reseplaneringen. Hemsidan ger dig en tydlig översikt över fordonsutbudet samt våra praktiska tillval. Vänligen notera att vi inte reserverar specifika bilmodeller, utan enbart en bil från ditt val av fordonskategori. Tänk även på att vårt fordonsutbud och våra tillvalstjänster kan skilja sig mellan kontoren.

Kör längs kusten och stanna till vid en folktom strand

Att hyra bil i Mexiko innebär att du enklare tar dig fram i landet. Dessutom slipper du kånka runt på bagage, det har du istället alltid tryggt med dig i bilen. Vi på Sixt har biluthyrning i San Jose del Cabo både intill flygplatsen Los Cabos Aeropuerto och inne i stadens centrum. Hos oss kan du med andra ord börja din vistelse på ett smidigt sätt. Om du kommer direkt från Sverige vill du säkert snabbt ut till de vackra stränderna. Kör din bil 20 minuter söderut från vårt kontor så når du Playa Palmilla, en av de populäraste stränderna i regionen. För lite kultur kan du stanna till vid kyrkan San Jose del Cabo Church, en gammal vacker kyrka med välbevarad interiör. Mexiko är ett färgstarkt land med god mat, vänliga människor, ett stort kulturarv och vacker natur. Här får du inte tråkigt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service