Biluthyrning i San Jose del Cabo

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos San Jose del Cabo

Skräddarsy din hyrbil i San Jose del Cabo

Skräddarsy din hyrbil i San Jose del Cabo

Allra längst ner på sydspetsen av halvön Baja California Sur, hittar du vår biluthyrning i San Jose del Cabo. Många besöker denna vackra halvö för dess spektakulära stenformationer i det kristallklara vattnet. Även stränderna är mycket omtyckta, precis som det härliga vädret. För dig som reser hit kan vi på Sixt hjälpa dig att hyra en bil i San Jose del Cabo som passar din resa i Mexiko. Vi tillhandahåller flertalet fordonsgrupper, både i ekonomiklass och premiumklass. För dig som ska köra längre sträckor och som reser med familjen kan vi rekommendera en lyxbil, exempelvis sportbil, cabriolet eller 4x4-fordon. Vi har även person- och kombibilar som fungerar utmärkt för stadskörning. Med en egen hyrbil i San Jose del Cabo blir resan både smidigare och roligare! Tillvalstjänster är något vi har valt att lägga extra mycket fokus på. Eftersom varje resenär har olika behov tillhandahåller vi allt från bilbarnstolar i flera storlekar till navigator. Samtidigt har du alltid möjlighet att utöka försäkringarna eller registrera extra förare om du så skulle vilja. När du ska hyra bil i San Jose del Cabo bjuder vi på fria kilometer, men notera att du behöver vara minst 21 år för att få hyra en bil hos oss. Boka din bil redan idag så kan du bocka av en punkt på reseplaneringen. Hemsidan ger dig en tydlig översikt över fordonsutbudet samt våra praktiska tillval. Vänligen notera att vi inte reserverar specifika bilmodeller, utan enbart en bil från ditt val av fordonskategori. Tänk även på att vårt fordonsutbud och våra tillvalstjänster kan skilja sig mellan kontoren.
Kör längs kusten och stanna till vid en folktom strand

Kör längs kusten och stanna till vid en folktom strand

Att hyra bil i Mexiko innebär att du enklare tar dig fram i landet. Dessutom slipper du kånka runt på bagage, det har du istället alltid tryggt med dig i bilen. Vi på Sixt har biluthyrning i San Jose del Cabo både intill flygplatsen Los Cabos Aeropuerto och inne i stadens centrum. Hos oss kan du med andra ord börja din vistelse på ett smidigt sätt. Om du kommer direkt från Sverige vill du säkert snabbt ut till de vackra stränderna. Kör din bil 20 minuter söderut från vårt kontor så når du Playa Palmilla, en av de populäraste stränderna i regionen. För lite kultur kan du stanna till vid kyrkan San Jose del Cabo Church, en gammal vacker kyrka med välbevarad interiör. Mexiko är ett färgstarkt land med god mat, vänliga människor, ett stort kulturarv och vacker natur. Här får du inte tråkigt!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i San Jose del Cabo
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i San Jose del Cabo?
För att hyra en bil hos SIXT på San Jose del Cabo så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på San Jose del Cabo.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i San Jose del Cabo?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i San Jose del Cabo. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i San Jose del Cabo

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i San Jose del Cabo?
Kan jag boka en bil för en längre tid i San Jose del Cabo?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i San Jose del Cabo?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in San Jose del Cabo

Visa mer