Biluthyrning på Torreón Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Torreón Flygplats kontoret

Adress

Antigua Carretera A San Pedro, 270 16 Torreon, Mexiko
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 21:00
Helgdagar
07:00 - 21:00

Våra tjänster hos Torreón Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Varmt välkommen att hyra bil på Torreon flygplats i Mexiko. Sixt erbjuder ett brett utbud av biluthyrningstjänster samt en vänlig och kompetent service. Vi på Sixt är extra stolta över att kunna erbjuda såväl premiumbilar som något enklare modeller till förmånliga priser. Vänligen notera att vid hyra av bil på Torreon flygplats garanterar vi dig en fordonskategori, men ej en specifik modell på din hyrbil. För närvarande kan du välja bland mellan kategorierna person- och kombibilar på vår biluthyrning i Torreon flygplats. Dessutom har du ett brett urval av tilläggstjänster att välja mellan, exempelvis bilbarnstolar, obegränsad körsträcka, extra förare, GPS och tilläggsförsäkring. Att hyra bil på Torreon flygplats är smidigt och enkelt.
Smidig hämtning av din hyrbil på Torreon flygplats

Smidig hämtning av din hyrbil på Torreon flygplats

Torreon flygplats, eller Aeropuerto Internacional De Torreón Francisco Sarabia, som är dess officiella namn, brukar förkortas TRC. Flygplatsen ligger ungefär fyra kilometer norr om staden Torreón i delstaten Coahuila, alldeles vid gränsen till delstaten Durango. Du hittar Sixt biluthyrning på Torreon flygplats genom att följa skyltarna när du har landat. Vi står beredda med dina bilnycklar vid vårt kontor i ankomsthallen, så att du så snart som möjligt kan börja utforska vår trakt.
Utforska Torreón och Coahuila med din hyrbil

Utforska Torreón och Coahuila med din hyrbil

Torreón är tillsammans med grannstäderna Gómez Palacio, Ciudad Lerdo och Matamoros en del av ett av landets viktigaste industriområden. Staden kan även skryta om flera viktiga sevärdheter, inte minst den gigantiska Kristusstatyn Cristo de las Noas. Den 579 ton tunga betongstatyn syns överallt i staden, och kan sedan oktober år 2016 nås med en linbana från Torreóns gamla stad. För den som är sugen på utflykter har omgivningarna runt Torreón många naturupplevelser att erbjuda. Dunas de Bilbao sydost om staden är stora sanddyner, vilka faktiskt går att köra på med 4x4-bilar.
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Torreón Flygplats
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Torreón Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Torreón Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Torreón Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Torreón Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Vanliga frågor om hyrbilar på Torreón Flygplats
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Torreón Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Torreón Flygplats

    Visa mer