Biluthyrning
Chisinau Flygplats
Fäll ihop
Moldavien // Chisinau // Chisinau Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Chisinau Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Dacia 80/3
  2026 Chisinau MD +373-22006666
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: KIV
Öppettider
Må. - Sö.05:00 - 01:00
Helgdag05:00 - 01:00
 
 

Sixt biluthyrning vid Chisinau Flygplats

Välkommen till Sixt och till vår biluthyrning vid Chisinau Flygplats. Här tillhandahåller vi ett brett urval av fordonskategorier som person- och kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Du kommer med stor sannolikhet att finna en hyrbil vid Chisinau Flygplats som motsvarar dina behov och dessutom till ett överkomligt pris. Boka gärna din bil i förväg, men var uppmärksam på att du inte har möjlighet att boka en viss bilmodell. Däremot kan du boka ett specifikt bilmärke. När du vill hyra en bil vid Chisinau Flygplats har du också möjlighet att hämta samt återlämna ditt hyrfordon utanför våra ordinarie öppettider.

Hyra bil vid Chisinau Flygplats, KIV

Chisinau Flygplats är en internationell flygplats som är belägen strax utanför huvudstaden. Hit avgår och ankommer flyg från hela Europa. Sixt kontor ligger precis i anslutning till flygplatsen, vilket är ett praktiskt utgångsläge för dig när du vill hyra en bil vid Chisinau Flygplats och snabbt ta dig vidare ut i landet. Genom att följa Strada Aeroportului från vårt kontor till Chisinau, når du staden på omkring 15 minuter. Det är en körsträcka på omkring en mil. Boka gärna din hyrbil över nätet eller via telefon.

Aktiviteter och sevärdheter i huvudstaden Chisinau

Chisinau är placerad mitt i Moldavien. Förutom att vara huvudstad är det också landets största stad med omkring 723.500 invånare. Dess historia går tillbaka till 1400-talet, men en jordbävning förstörde stora delar av staden år 1940. Under 1950-talet återuppbyggdes Chisinau av forna Sovjet. Idag finns här bland annat två gröna parker att strosa runt och hitta lugnet i, samt ett antal intressanta museer. På National Etnographic and Nature Museum får du beskåda något så ovanligt som ett skelett från den elefantlika deinotherium som levde för flera miljoner år sedan. Gör gärna en dagsutflykt till den stora parken Parcul Riscani, som är belägen strax utanför centrum. Parken är uppdelad i två sektioner som skiljs åt av en stor sjö. Detta är en av lokalbornas egna favoritplatser. Varma sommardagar kan du spendera på parkens sandstrand och på kvällen kan du se en teaterpjäs på amfibieteatern. Ta dig runt och upptäck mer av Chisinau med en egen hyrbil från Sixt.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.05:00 - 01:00
Helgdag05:00 - 01:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Chisinau Flygplats KIV Dacia 80/3 2026 Chisinau 46.935422, 28.934984 +373-22006666

Sixtkontoret Chisinau Flygplats KIV

Dacia 80/3
2026 Chisinau
 
Tel. +373-22006666

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service