Biluthyrning på Chisinau Flygplats

 

Mest populära bilarna i Chisinau Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Chisinau Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Chisinau Flygplats

Adress

Dacia 80/3 Arrival Terminal, 2026 Chisinau, Moldavien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 01:00 05:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 01:00 05:00 - 00:00

Våra tjänster på Chisinau Flygplats

Sixt biluthyrning vid Chisinau Flygplats

Sixt biluthyrning vid Chisinau Flygplats

Välkommen till Sixt och till vår biluthyrning vid Chisinau Flygplats. Här tillhandahåller vi ett brett urval av fordonskategorier som person- och kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Du kommer med stor sannolikhet att finna en hyrbil vid Chisinau Flygplats som motsvarar dina behov och dessutom till ett överkomligt pris. Boka gärna din bil i förväg, men var uppmärksam på att du inte har möjlighet att boka en viss bilmodell. Däremot kan du boka ett specifikt bilmärke. När du vill hyra en bil vid Chisinau Flygplats har du också möjlighet att hämta samt återlämna ditt hyrfordon utanför våra ordinarie öppettider.
Hyra bil vid Chisinau Flygplats, KIV

Hyra bil vid Chisinau Flygplats, KIV

Chisinau Flygplats är en internationell flygplats som är belägen strax utanför huvudstaden. Hit avgår och ankommer flyg från hela Europa. Sixt kontor ligger precis i anslutning till flygplatsen, vilket är ett praktiskt utgångsläge för dig när du vill hyra en bil vid Chisinau Flygplats och snabbt ta dig vidare ut i landet. Genom att följa Strada Aeroportului från vårt kontor till Chisinau, når du staden på omkring 15 minuter. Det är en körsträcka på omkring en mil. Boka gärna din hyrbil över nätet eller via telefon.
Aktiviteter och sevärdheter i huvudstaden Chisinau

Aktiviteter och sevärdheter i huvudstaden Chisinau

Chisinau är placerad mitt i Moldavien. Förutom att vara huvudstad är det också landets största stad med omkring 723.500 invånare. Dess historia går tillbaka till 1400-talet, men en jordbävning förstörde stora delar av staden år 1940. Under 1950-talet återuppbyggdes Chisinau av forna Sovjet. Idag finns här bland annat två gröna parker att strosa runt och hitta lugnet i, samt ett antal intressanta museer. På National Etnographic and Nature Museum får du beskåda något så ovanligt som ett skelett från den elefantlika deinotherium som levde för flera miljoner år sedan. Gör gärna en dagsutflykt till den stora parken Parcul Riscani, som är belägen strax utanför centrum. Parken är uppdelad i två sektioner som skiljs åt av en stor sjö. Detta är en av lokalbornas egna favoritplatser. Varma sommardagar kan du spendera på parkens sandstrand och på kvällen kan du se en teaterpjäs på amfibieteatern. Ta dig runt och upptäck mer av Chisinau med en egen hyrbil från Sixt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Chisinau Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Chisinau Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Chisinau Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Chisinau Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Chisinau Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,0
En sammanställning av 181 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Service under och efter uthyrningen
(4,2)
Överlämningen av bilen
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
BMW X7 40i
BMW X7 40i

Vanliga frågor om hyrbilar på Chisinau Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Chisinau Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Chisinau Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?