Biluthyrning
Monaco
Fäll ihop
Monaco // Monaco
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Monaco: Sixt biluthyrning online-bokning

Monaco är en spännande stad på den franska kusten. Trots att Monaco ligger vid den franska kusten är det ett eget land med egna lagar och regler. Varje år kommer det tusentals besökare för att ta del av stadens härliga atmosfär och alla intressanta sevärdheter i området. Vår biluthyrning i Monaco har ett brett utbud av bilar, från personbilar, kombibilar och minibussar till 4x4-bilar, sportbilar och cabrioleter. Vi har allt, från ekonomi till lyxbil. Kom in till oss när du vill hyra en bil i Monaco som passar just din resa.

 
 • Monaco Monte Carlo/Le Meridien
  22, Ave Princesse Grace
  98000 Monaco

  Må. - Fr.09:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Monaco Monte Carlo/Le Meridien

  Sixt Biluthyrning
  22, Ave Princesse Grace
  98000 Monaco

  Må. - Fr.09:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Monaco

Alla våra besökare har olika typer av resor i åtanke när de kommer till oss. Vissa vill sola och bada, andra vill shoppa loss och många gånger vill de ha en hyrbil från Monaco som går att använda i alla typer av terräng, även när det inte är asfalterat. Vi har något för alla och dessutom kan vi anpassa din hyrbil från Monaco med våra extratjänster. Kom dock ihåg att vi endast kan garantera en bil från bilkategorin, inte den specifika bilmodellen. Om du är här med familjen kan det passa att hyra en bil i Monaco från vårt utbud av kombibilar, 4x4-bilar eller minibussar eftersom de är lite större. Lägg därefter till bilbarnstol, navigator eller utöka bilförsäkringen med våra extraskydd.

Börja din resa med att hyra en bil i Monaco

Du kan komma in till vårt kontor oavsett om du har bokat en bil eller inte. När du väl har hämtat ut en passande bil har du flera alternativ att välja mellan. Ska du köra till de vackra stränderna vid den franska Rivieran? Beskåda prinsens palats i staden? Ta en promenad i stadens stora botaniska trädgård? Njuta av nöjeslivet? Hur du än väljer att lägga upp din resa här kan vi på Sixt se till att du får en bil som har det du behöver.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service