Biluthyrning i Monaco

 

Mest populära bilarna i Monaco

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Monaco Monte Carlo/Le Meridien, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Monaco

Sixt biluthyrning i Monaco

Sixt biluthyrning i Monaco

Monaco är en spännande stad på den franska kusten. Trots att Monaco ligger vid den franska kusten är det ett eget land med egna lagar och regler. Varje år kommer det tusentals besökare för att ta del av stadens härliga atmosfär och alla intressanta sevärdheter i området. Vår biluthyrning i Monaco har ett brett utbud av bilar, från personbilar, kombibilar och minibussar till 4x4-bilar, sportbilar och cabrioleter. Vi har allt, från ekonomi till lyxbil. Kom in till oss när du vill hyra en bil i Monaco som passar just din resa.Alla våra besökare har olika typer av resor i åtanke när de kommer till oss. Vissa vill sola och bada, andra vill shoppa loss och många gånger vill de ha en hyrbil från Monaco som går att använda i alla typer av terräng, även när det inte är asfalterat. Vi har något för alla och dessutom kan vi anpassa din hyrbil från Monaco med våra extratjänster. Kom dock ihåg att vi endast kan garantera en bil från bilkategorin, inte den specifika bilmodellen. Om du är här med familjen kan det passa att hyra en bil i Monaco från vårt utbud av kombibilar, 4x4-bilar eller minibussar eftersom de är lite större. Lägg därefter till bilbarnstol, navigator eller utöka bilförsäkringen med våra extraskydd.
Börja din resa med att hyra en bil i Monaco

Börja din resa med att hyra en bil i Monaco

Du kan komma in till vårt kontor oavsett om du har bokat en bil eller inte. När du väl har hämtat ut en passande bil har du flera alternativ att välja mellan. Ska du köra till de vackra stränderna vid den franska Rivieran? Beskåda prinsens palats i staden? Ta en promenad i stadens stora botaniska trädgård? Njuta av nöjeslivet? Hur du än väljer att lägga upp din resa här kan vi på Sixt se till att du får en bil som har det du behöver.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Monaco

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Monaco?
För att hyra en bil hos SIXT på Monaco så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Monaco.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Monaco?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Monaco. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 221 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Monaco

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Monaco?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Monaco?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Monaco?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Monaco

Visa mer