Biluthyrning
Darchan
Fäll ihop
Mongoliet // Darchan
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Darchan: Sixt biluthyrning online-bokning

Darchan är en stad i norra Mongoliet. Det är en av landets större städer, trots att det bara bor runt 75 000 invånare här. Du kan hyra en bil i Darchan hos oss på Sixt om du vill kunna utforska de vida slätterna. Vi erbjuder endast praktiska bilkategorier från vår biluthyrning i Darchan, exempelvis personbilar, kombibilar och bilar med fyrhjulsdrift. Det lite begränsade utbudet beror på att vägarna är tuffa i landet, i många fall är de inte ens asfalterade. Om du ska köra till platser utanför städerna rekommenderar vi starkt våra 4x4-bilar.

 
 • Darchan Tågstation
  New Darkhan
  61000 Darkhan

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Darchan Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  New Darkhan
  61000 Darkhan

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Förenkla din bilresa genom att hyra en bil i Darchan med praktiska extratjänster

Eftersom avstånden mellan städer och sevärdheter är stora i Mongoliet kan du med fördel hyra en bil i Darchan. Använd dig av våra tillvalstjänster för att göra dina bilresor bekvämare och smidigare. Du kan lägga till bekväma bilbarnstolar eller ange att du vill ha en GPS till din hyrbil i Darchan. Se även till att du registrerar en extra förare för att kunna få lite avlastning under bilfärderna. Du kan enkelt använda hemsidan för att både boka bil och extratjänster. Vi bjuder på 250 kilometer per dag som du kan utnyttja för att köra långväga. När du bokar en bil kan vi endast lägga undan en av bilarna från den bilkategori du väljer, något som är bra att känna till.

Utforska huvudstaden och naturen med en hyrbil från Darchan

Om du kör söderut från vår biluthyrning i Darchan kan du komma till Ulan Bator, huvudstaden. Resan hit tar i bästa fall tre och en halv timme men räkna med att saker kan hända under bilfärden som kan försinka er. Från Ulan Bator kan du köra till nationalparken Gorkhi Terelj, väl värd ett besök bara på grund av de spektakulära vyerna du kan beskåda härifrån. Vi på Sixt önskar dig välkommen till detta vackra land.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service