Biluthyrning
Erdenet
Fäll ihop
Mongoliet // Erdenet
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Erdenet: Sixt biluthyrning online-bokning

Erdenet är den näst största staden i Mongoliet, trots att den knappt har 90 000 invånare. Det är en arbetarstad som byggdes för att kunna utvinna de stora koppartillgångarna i området. Vår biluthyrning i Erdenet gör det möjligt för dig att enklare kunna ta del av sevärdheterna i regionen. Vårt kontor fokuserar på praktiska bilar som personbilar, kombibilar och 4x4-bilar. Vi rekommenderar i första hand våra fyrhjulsdrivna bilar om du ska hyra en bil i Erdenet, speciellt om du vill kunna köra till andra städer och sevärdheter i Mongoliet.

 
 • Erdenet Tågstation
  Erdenet Street
  61000 Erdenet

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Erdenet Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Erdenet Street
  61000 Erdenet

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Erdenet ger dig chansen att skräddarsy bilens utrustning

Det finns flera sätt att boka en hyrbil till Erdenet. Du kan antingen ringa eller använda hemsidan för att reservera en av våra bilar. Med hemsidan kan du hyra en bil i Erdenet som du utrustar med våra tillvalstjänster. Vi ger dig 250 fria kilometer per dag och du kan lägga till olika extraskydd till bilens försäkring. Dessutom kan du registrera en extra förare till din hyrbil från Erdenet eller en helt egen chaufför som kör bilen åt dig. Du hittar många fler extratjänster att välja mellan, bland annat "Internet to go". När du bokar bilen bör du komma ihåg att vi endast lägger undan en av bilarna från kategorin. Du kan med andra ord inte reservera enskilda bilmodeller.

Erdenet är en unik gruvstad omringad av fantastisk natur

Den enorma gruvan i Erdenet är kanske inte den vackraste sevärdheten men det är en intressant plats som är väldigt viktig för landets ekonomi. Om du vill göra ett besök kan du ta kontakt med gruvan och boka in en tid. Se även till att besöka klostret Amarbayasgalant. Det är en mycket vackrare och stillsammare plats som kan vara lite svår att nå. Du kan alltid hyra en bil från Erdenet med en chaufför som känner till området och kan köra dig hit, det är en plats som är väl värd att besöka. Kom in till oss på Sixt, vi är alltid redo att hjälpa nya besökare.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service