Biluthyrning
Sajnsjand
Fäll ihop
Mongoliet // Sajnsjand
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sajnsjand: Sixt biluthyrning online-bokning

Ulaanbaatar, eller Ulan Bator som det också kallas, är huvudstaden i Mongoliet och dess kulturella centrum. Vi på Sixt har ett stort antal kontor du kan välja mellan när du vill hyra en bil i Ulaanbaatar. De flesta kontoren erbjuder i första hand personbilar, kombibilar, bilar med fyrhjulsdrift och minibussar. Vi har även biluthyrning i Ulaanbaatar som tillhandahåller lyxbilar som sportbil och cabriolet. Välj det kontor som passar dig bäst och förboka din hyrbil i Ulaanbaatar redan idag! Vi finns både på Ulaanbaatar flygplats och många andra delar av staden.

 
 • Sajnsjand Tågstation
  Sainshand
  44000 Sainshand

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Sajnsjand Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Sainshand
  44000 Sainshand

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Du kan hyra en bil från Ulaanbaatar med hjälp av vår hemsida

Lämna inget till slumpen, använd vår hemsida för att reservera en hyrbil i Ulaanbaatar inför din vistelse här. Om du vill kunna se så mycket av Mongoliet som möjligt kan du utrusta bilen med våra extratjänster. Vårt tips är att du lägger till en GPS och eventuella andra extratjänster som du behöver för just din bilresa. Reser du med barn kan det exempelvis vara aktuellt att hyra en bil i Ulaanbaatar med bilbarnstol. Vi på Sixt ger dig 250 fria kilometer per dag att utnyttja, något som räcker gott och väl för de flesta bilfärder. Du kan alltid ange att du vill ha en obegränsad körsträcka när du bokar. Vi kan inte garantera att enskilda bilmodeller finns att tillgå vid din ankomst. Vi reserverar bara en bil från vald fordonskategori.

Från vår biluthyrning i Ulaanbaatar kan du utforska landets mest populära sevärdheter

Landet har en lång och unik historia, framförallt när det kommer till erövraren Genghis Khan. Du kan besöka hans mäktiga staty genom att köra cirka en timme österut från staden. När du ändå är där kan du passa på att besöka nationalparken Gorkhi Terelj. Även inne i staden finns det många platser som är värda ett besök. Kör till Bogd Khans vinterpalats, templet Choijin Lama eller det vackra klostret Gandantegchinlen. Det är unika byggnader som på olika sätt representerar landets vackra kultur.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service