Biluthyrning
Ulan Bator Int. Flygplats
Fäll ihop
Mongoliet // Ulaanbaatar // Ulan Bator Int. Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Ulan Bator Int. Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Chinggis Khaan Int. Airport
  17120 Ulaanbaatar MN +976-86007259
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: ULN
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 

Mongoliet är verkligen ett mytomspunnet och spännande land fyllt till bredden med historia. För dig som ska besöka landet och dess huvudstad är du välkommen att besöka vår biluthyrning vid Ulaanbaatar Flygplats. Vi på Sixt har samlat lämpliga hyrbilar här som underlättar din vistelse. Välj bland smidiga person- och kombibilar eller boka en av våra kraftfulla 4x4-bilar, perfekt om du ska köra till mer svåråtkomliga platser. Det kan vara praktiskt att förhandsboka bilen via vår hemsida. Här ser du nämligen tydligt alla våra extratjänster som du använder för att anpassa din bil efter dina behov. Du kan lägga till saker som Internet on the go eller få en egen chaufför som kör bilen åt dig. Kolla alla tjänster på hemsidan. Var vänlig och notera att vi på Sixt inte kan reservera specifika bilmodeller. När du väl har bokat kan du hämta ut din bil från flygplatsen och köra in till stadens centrum, en bilresa som tar endast 20 minuter.

Välkommen att hyra bil vid Ulaanbaatar Flygplats (ULN)

Flygplatsen, även känd som Djingis Khans Internationella Flygplats, eller Chinggis Khaan International Airport (ULN), ligger mycket centralt belägen i staden. Vårt Sixt-kontor ligger dessutom alldeles intill flygplatsen så det går snabbt och smidigt när du väl landat. Hämta ut bilnycklarna och kör in till stadskärnan, eller ge dig vidare ut i landet till andra städer. I närheten av flygplatsen går många större vägar som leder vidare ut i Mongoliet.

Ta del av historien genom att hyra bil vid Ulaanbaatar Flygplats

Ett besök i Ulaanbaatar är inte komplett utan att åtminstone besöka ett tempel. I staden finns många och ett omtyckt alternativ är Choijin Lama Temple, ett fantastiskt välbevarat tempel med ett museum i anslutning. Du kör hit på en halvtimme med en egen hyrbil från Ulaanbaatar Flygplats. För dig som vill se landets fantastiska landskap rekommenderar vi verkligen att du kör ut till nationalparken Gorkhi-Terelj, en bilresa på cirka 1,5 timmar. Genom att hyra bil vid Ulaanbaatar Flygplats blir det smidigt att ta sig hit. Här kan du vandra, rida och campa. Varmt välkommen till ett fantastiskt land med vänliga människor!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Ulan Bator Int. Flygplats ULN Chinggis Khaan Int. Airport 17120 Ulaanbaatar 47.844271, 106.769844 +976-86007259

Sixtkontoret Ulan Bator Int. Flygplats ULN

Chinggis Khaan Int. Airport
17120 Ulaanbaatar
 
Tel. +976-86007259

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service