Biluthyrning på Abuja Int. Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Abuja Int. Flygplats

Adress

Abuja 09, . Abuja, Nigeria
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 18:00
Helgdagar
08:00 - 18:00

Våra tjänster på Abuja Int. Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Abuja International flygplats har ett brett sortiment av hyrbilar. Hos oss kan du hyra personbilar, kombibilar, 4x4 och lastbilar. Vi kan inte garantera dig en viss bilmodell, men däremot en specifik bilkategori. För att din hyrbil vid Abuja International flygplats ska passa dina behov och preferenser kan du välja att lägga till en extra förare, försäkringspaket, barnstol, satellitnavigering och många fler tilläggstjänster. Vi på Sixt hoppas att vi kan göra din vistelse i landet så bekväm som möjligt.
Hyra en bil vid Abuja International flygplats

Hyra en bil vid Abuja International flygplats

Det enklaste sättet att hyra en bil vid Abuja International flygplats är att genomföra din bokning i förväg via telefon eller på vår hemsida. Då kan du snabbt hämta upp nycklarna när du landar på Abuja International flygplats. Flygplatsen går även under namnet Nnamdi Azikiwe International Airport och förkortas ABV. Den är belägen cirka 40 mil utanför Nigerias huvudstad Abuja. Med en av våra hyrbilar tar du dig smidigt in till staden. Du hittar Sixt biluthyrning på terminalen genom att följa skyltarna till biluthyrningsplatsen.
Upptäck Abujas vackra miljöer

Upptäck Abujas vackra miljöer

Abuja har en befolkningsmängd på cirka 880.000 människor. Staden är belägen centralt i landet. Här kan du besöka någon av stadens flera moskéer och kyrkor. Strosa också runt i Arts & Crafts Village, som är beläget centralt i staden. Där kan du shoppa souvenirer och hantverk. Genom att hyra en bil vid Abuja International flygplats kan du också passa på att ta dig till sjön Usman Dam, som ligger en kortare bilfärd från stadens citykärna. Det enklaste sättet att komma till denna vackra sjö och utsiktsplats är via bil. Packa med fördel med dig picknick och njut av de vackra miljöerna runt sjön. Vi på Sixt biluthyrning vid Abuja International flygplats ser fram emot att lämna över bilnycklarna till dig!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Abuja Int. Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Abuja Int. Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Abuja Int. Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Abuja Int. Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Abuja Int. Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Abuja Int. Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Abuja Int. Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Abuja Int. Flygplats

Visa mer