Biluthyrning på Lagos Int. Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Lagos Int. Flygplats

Adress

Ikeja 01, . Lagos, Nigeria
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 18:00
Helgdagar
08:00 - 18:00

Våra tjänster på Lagos Int. Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Att hyra bil hos Sixt på den internationella flygplatsen utanför Lagos innebär att du har att göra med ett av världens mest pålitliga hyrbilsföretag. Bra priserbjudanden paras med ett brett urval av bilar. På Sixt biluthyrning på Lagos International Flygplats kan du välja att köra bland annat en SUV, 4x4, minivan, eller lastbil. För att tillmötesgå alla kunders önskningar finns det bilar i både ekonomi- och lyxbilsprisklass. Med tjänster som obegränsad milkostnad och satellitnavigation har du möjlighet att optimera upplevelsen med din hyrbil från Lagos International Flygplats.
Lagos International Flygplats

Lagos International Flygplats

Nigerias största flygplats heter egentligen Murtala Muhammed och har den internationella beteckningen LOS. Murtala Muhammed var namnet på en militär ledare som endast satt vid makten i ett halvår, men som lyckades införa ett demokratiseringsprogram under denna korta tid. Att hyra bil på Lagos International Flygplats efter att ha landat med ett inrikes-, eller utrikesflyg innebär att du tar dig vart du vill i regionen på snabbaste sätt. Reservera hos Sixt biluthyrning på Lagos International Flygplats per telefon eller mail. Tänk på att vi endast kan reservera bilkategorier och inte specifika modeller.Hämtning och återlämning kan ske när som helst på dygnet.
Upplev den afrikanska metropolen Lagos

Upplev den afrikanska metropolen Lagos

Att hyra bil på Lagos International Flygplats gör ett besök till landets hjärta, den gigantiska staden Lagos, obligatoriskt. Det här är staden som ligger vid Guineanska golfen och sträcker sig över åtskilliga öar. I Lagos lagun finns mangroveträd och sumpmark omgiven av regnskog och kokospalmer. I stadens inre finns landets filmindustri, Nollywood, en mängd biografer och National Arts Theatre, en av de viktigaste teatrarna i landet. Stadens öar kräver broar för att förbindas med fastlandet. Ta en tur över Third Mainland Bridge, som är den längsta bron i Afrika. Nattliv och festivaler är andra inslag i stadslivet som motiverar till att hyra bil på Lagos International Flygplats och ta sig dit.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Lagos Int. Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Lagos Int. Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Lagos Int. Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Lagos Int. Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Lagos Int. Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Lagos Int. Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Lagos Int. Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Lagos Int. Flygplats

Visa mer