Biluthyrning på Port Harcourt

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Port Harcourt

Adress

Aba Road, 234-084 Port Harcourt, Nigeria
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 18:00
Helgdagar
07:00 - 18:00

Våra tjänster på Port Harcourt

Sixt biluthyrning i Port Harcourt, Nigeria

Sixt biluthyrning i Port Harcourt, Nigeria

Varmt välkommen till oss på Sixt när du vill hyra bil i Port Harcourt. Vårt kontor ligger smidigt placerat i den norra delen av stan. Härifrån har du en kortare bilkörning in till centrala Port Harcourt och även till flygplatsen som är belägen alldeles i närheten. Med vägen Aba Expy precis runt hörnet är det enkelt att navigera österut till motorväg A3 för dig som har ärenden utanför själva stadskärnan. Oavsett om du reser privat eller i jobbrelaterade ärenden, lär en hyrbil i Port Harcourt ge dig mer frihet och flexibilitet. Genom att göra din bokning via Sixt app eller på vår hemsida får du en överblick över utbudet på både bilar och tjänster. Dessutom underlättar det för dig när du vill hämta ut bilen och du behöver inte oroa dig över tillgängligheten. Det förekommer emellertid lokala avvikelser på specifika modeller på bilar.
Många smarta hyrbilslösningar

Många smarta hyrbilslösningar

När du vill hyra bil i Port Harcourt har du ett gediget sortiment att välja bland. Vi tillhandahåller alltifrån kompakta personbilar till riktiga kraftpaket som 4x4. Söker du efter en lastbil när du vill hyra bil i Port Harcourt erbjuder vi självklart även det. Vänligen notera att vi inte kan garantera tillgången av en specifik bilmodell, men att vi gärna reserverar önskad fordonskategori. Till din hyrbil vid Port Harcourt kan du även välja bland tilläggstjänster som barnstolar och GPS. För att du ska känna dig säker och bekväm med din hyrbil erbjuder vi även flera förmånliga försäkringslösningar. Vi önskar dig hjärtligt välkommen till oss när du behöver en hyrbil i Port Harcourt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Port Harcourt

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Port Harcourt.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Port Harcourt?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Port Harcourt?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Port Harcourt genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Port Harcourt

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Port Harcourt?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Port Harcourt

    Visa mer