Biluthyrning på Noumea Magenta Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Noumea Magenta Flygplats

Adress

Nouméa Magenta Aeroport, 988 45 Noumea, Nya Kaledonien
Mer information

Kontorstider

mån - lör
08:00 - 19:40
sön
10:00 - 19:40

Våra tjänster på Noumea Magenta Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Varmt välkommen att hyra bil på Noumea Magenta flygplats i Nya Kaledonien! Sixt erbjuder ett brett sortiment av biluthyrningstjänster och en kompetent service, så att du kan slappna av och samtidigt njuta av körglädje under din vistelse. På Sixt är vi stolta över att kunna erbjuda såväl premiumbilar som enklare fordon till förmånliga priser. Var god notera att vid hyra av bil på Noumea Magenta flygplats garanteras du en fordonskategori, men ej en specifik bilmodell. På vår biluthyrning vid Noumea Magenta flygplats kan du för närvarande välja bland kategorierna personbilar och kombibilar, 4x4, samt lastbilar. Dessutom erbjuder vi en rad tilläggstjänster, exempelvis GPS, obegränsad körsträcka, extra förare och bilbarnstolar.
Personlig service när du hämtar din hyrbil på Noumea Magenta flygplats

Personlig service när du hämtar din hyrbil på Noumea Magenta flygplats

Noumea Magenta flygplats, eller l'Aéroport de Nouméa Magenta som den heter på franska, ligger ungefär tre kilometer öster om huvudstaden Nouméa. Flygplatsen, vars officiella förkortning är GEA, kör mest lokala och regionala rutter, medan den närliggande flygplatsen La Tontouta har de flesta internationella linjer. Sixt biluthyrning på Noumea Magenta flygplats erbjuder en så kallad Meet & Greet Service i ankomsthallen. Det innebär att oavsett vilken tid på dygnet du landar så möts du av ett vänligt leende och en av våra medarbetare som ger dig dina bilnycklar och sedan visar dig till din hyrbil. Att hyra bil vid Noumea Magenta flygplats är det perfekta sättet att inleda din vistelse i Nya Kaledonien!
Utforska Nouméa med omnejd med din hyrbil från Sixt

Utforska Nouméa med omnejd med din hyrbil från Sixt

Nouméa ligger på en halvö i södra delen av huvudön Grande Terre. Trots att staden bara har runt 100.000 invånare kan den skryta med tre femstjärniga hotell. De ligger alla vid stränderna Anse Vata och La Baie des Citrons, där en stor del av nattlivet i staden utspelar sig. Stadens absoluta mitt är torget Place des Cocotiers, omgivet av affärer av alla slag.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Noumea Magenta Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Noumea Magenta Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Noumea Magenta Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Noumea Magenta Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Noumea Magenta Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 5 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Noumea Magenta Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Noumea Magenta Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Noumea Magenta Flygplats

Visa mer