Biluthyrning
Tontouta
Fäll ihop
Nya Kaledonien // Tontouta
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Tontouta: Sixt biluthyrning online-bokning

Har du turen att få åka till Nya Kaledonien? Oavsett om du är här i jobb eller på semester väntar en paradisisk ögrupp med sina svajande palmträd, kritvita stränder och vänliga människor. Om du anländer till Tontoutas internationella flygplats ligger vår biluthyrning i Tontouta alldeles intill. Härifrån är det väldigt enkelt att både köra ner till Noumea men även till andra städer. Hitta en hyrbil i Tontouta som passar dina behov. Vi erbjuder smidiga och lättmanövrerade person- och kombibilar, 4x4 fordon (perfekt när du ska utforska öns mer svåråtkomliga delar) och lastbilar.

 
 • Tontouta Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  BoxOffice 4
  98840 Tontouta

  Må. - Sö.08:00 - 24:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Tontouta

Eftersom krav och önskemål kan skilja sig en hel del mellan olika resenärer, erbjuder vi på Sixt ett brett urval av tillvalstjänster. Med dessa tjänster blir det enklare för dig att skräddarsy din hyrbil i Tontouta så att den passar perfekt. Några av våra vanligaste tillvalstjänster är vår praktiska navigator och att lägga till en extra förare. Ögruppen bjuder på mängder av sevärdheter så att ha en navigator är alltid praktiskt. Ibland skiljer sig våra tillvalstjänster mellan kontoren, kolla via hemsidan för att se vad som finns. För att enklare hyra bil i Tontouta rekommenderar vi att du genomför bokningen online. När du bokar kan du inte välja en specifik bilmodell, däremot ett fordon från den valda fordonskategorin.

När du vill hinna med så mycket som möjligt

De flesta som besöker Nya Kaledonien är otroligt taggade på att besöka de fantastiska stränderna och snorkla i det kristallklara vattnet. Om du också vill sola och bada finns mängder av vackra stränder inom nära avstånd från vårt kontor. Varför inte köra ner till Kuendu Bay? Genom att hyra bil i Tontouta kan du besöka denna vackra strand. Vill du besöka ett intressant museum? I så fall kan du köra ner till Musée Maritime de Nouvelle-Calédonie, ett marint museum i Noumea. Vi ser fram emot vårt möte och att hjälpa dig hyra bil i Tontouta!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service