Biluthyrning
Nya Zeeland
Fäll ihop
Nya Zeeland
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Nya Zeeland Sixt Biluthyrning

Vi på Sixt biluthyrning i Nya Zeeland önskar dig välkommen till detta mäktiga, magiska och fullkomligt magnifika land. Bland annat var det här som Sagan om ringen-filmerna spelades in. Här finns otaliga attraktioner och sevärdheter att ta del av. Många gånger är det just naturen och de spektakulära vyerna som kommer att få dig att tappa hakan. Med vår hjälp kan du hyra en bil i Nya Zeeland och upptäcka alla dessa sevärdheter på egen hand. Vi har bilar som passar de flestas behov och ekonomi, från budgetbilar till riktiga lyxbilar och kraftfulla bilar med fyrhjulsdrift.

Börja din resa med att besöka Sixt biluthyrning i Nya Zeeland

Vill du ge dig ut på riktiga äventyr? Är du här på en familjeresa med barnen? Oavsett vad du har för anledning till att besöka landet kan vi på Sixt se till att du får en hyrbil i Nya Zeeland som passar just din vistelse. Vi har gjort vårt bästa för att kunna erbjuda ett stort och varierat utbud av bilar. På så sätt kan vi erbjuda fordon för alla typer av resor. Du hittar både 4x4-bilar som passar för tuff terräng samt stora minibussar som passar för de stora sällskapen. Naturligtvis hittar du även personbilar, kombibilar och många andra typer av bilar hos oss. Du kan dessutom lägga till extratjänster för att hyra en bil i Nya Zeeland som har precis det du behöver för att kunna göra just dina bilresor extra säkra och bekväma.

Vilka körregler gäller i Nya Zeeland?

Först och främst är det vänstertrafik som gäller i Nya Zeeland och åldersgränsen ligger på 18 år. Maxhastigheten ligger nästan alltid på 100 km/h alternativt 50 km/h. Gula linjer betyder att det är förbjudet att köra om där eftersom det är farligt. Notera att avstånden kan se korta ut om du tittar på kartan, men i verkligheten kan det ta väldigt lång tid att köra runt i landet. Vägarna kan slingra sig upp- och nedför stora berg och djupa dalar. Det finns inte särskilt många motorvägar i landet, vilket innebär att du oftast måste köra lite långsammare jämfört med länder som har många och välutvecklade motorvägar. De flesta besökarna tycker dock att allt detta hör till charmen med att hyra en bil i Nya Zeeland.

Utforska sevärdheterna med en hyrbil i Nya Zeeland

Gillar du natur, äventyr och spännande utomhusaktiviteter kommer du att älska detta land. Ett tips är att besöka de olika nationalparkerna som finns runt om i landet. Du har bland annat det karga och bergiga Tongariro Nationalpark på Nordön och den frodiga fjorden Milford Sound på Sydön. Bägge bjuder på väldigt olika landskap och de är väl värda att besöka. Du kan med fördel hyra en bil i Nya Zeeland utan en större resplan. Kör åt vilket håll som helst, du kommer garanterat att stöta på intressanta platser och personer.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service