Biluthyrning på Graz Flygplats

 

Mest populära bilarna i Graz Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Graz Flygplats, med början den 05.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Graz Flygplats

Adress

Flughafenstrasse 51, 8073 Feldkirchen/Graz, Österrike
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:30 - 17:30

Våra tjänster på Graz Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Att hyra bil vid Graz flygplats är enkelt och smidigt. Sixt har ett brett utbud av biluthyrningsstjänster och en väl tilltagen bilpark. På vår biluthyrning vid Graz flygplats erbjuder vi exempelvis 4x4-bilar. Fråga gärna vår kunniga och trevliga personal om våra olika tilläggstjänster. Att hyra bil vid Graz flygplats ska vara en såväl enkel som angenäm upplevelse.
Hämta din hyrbil på Graz flygplats

Hämta din hyrbil på Graz flygplats

Flygplats Graz (förkortas GRZ) ligger ungefär nio kilometer söder om Graz centrum. Du hittar oss enkelt genom att följa skyltarna på flygplatsen. Vi på Sixt befinner oss på markplan i parkeringshuset, dit det går en gång med tak från ankomsthallen. Där väntar din hyrbil, så att du ska få ut mesta möjliga av din vistelse i området.
Upptäck Graz med omnejd med din hyrbil

Upptäck Graz med omnejd med din hyrbil

Graz är Österrikes näst största stad, och en viktig universitetsstad. Sedan 1999 står Graz gamla stad med dess mångfald av arkitekturstilar på Unescos världsarvslista. Sedan 2010 gäller det även för det magnifika barrockslottet Schloss Eggenberg, som ligger strax utanför staden. Det tjänar i dag som museum, och är ett mycket populärt besöksmål. Eftersom du har valt att hyra bil vid Graz flygplats, ligger dessutom många omgivande sevärdheter inom räckhåll. Ett sådant som är väl värt en resa är stuteriet Piber, nära staden Köflach, fyra mil väster om Graz. Här föds de berömda lipizzanerhästarna upp åt Spanska ridskolan i Wien. Stuteriet är öppet för besökare, med regelbundna guidade turer. Naturälskare gör klokt att ta en tur till Lurgrottorna, belägna 25 kilometer norr om Graz. Eftersom de delvis är vattenfyllda krävs det dock viss erfarenhet för att våga sig in i det stora grottsystemet. För den som är sugen på en tripp till grannlandet Slovenien, ligger landets näst största stad Maribor sex mil söderut.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Graz Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Graz Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Graz Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Graz Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Graz Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 345 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Vanliga frågor om hyrbilar på Graz Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Graz Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Graz Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Graz Flygplats

Visa mer