Biluthyrning på Innsbruck Flygplats

 

Mest populära bilarna i Innsbruck Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Innsbruck Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Innsbruck Flygplats

Adress

Fürstenweg 180, 6026 Innsbruck, Österrike
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:30 - 16:00
lör - sön
08:00 - 16:00

Våra tjänster på Innsbruck Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

För dig som har för avsikt att hyra bil vid Innsbruck flygplats tillhandahåller Sixt ett brett sortiment av hyrbilar i kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil eller minivan. Beroende på ditt val av hyrbil från Biluthyrning Innsbruck flygplats har du också möjlighet att till ditt fordonsval välja bland tjänster som obegränsad milkostnad, uthyrning för förare under 25 år, barnstolar, försäkring, tilläggsförare samt satellitnavigering med mera. Ta reda på vad som erbjuds på den plats där just du befinner dig.
Hyr en bil vid Innsbruck Kranebitten Airport - INN

Hyr en bil vid Innsbruck Kranebitten Airport - INN

Det är enkelt att hyra bil vid Innsbruck flygplats som är en regional flygplats och ligger i delstaten Tyrolen i landets västra del endast cirka fem kilometer från Innsbruck, dit du tar dig med bil på cirka femton minuter. Innsbruck flygplats är inkörsporten till regionen för vintersport och har av naturliga skäl sin högsäsong under vintertid på grund av alla de skidturister som reser i regionen. Du hittar din bil på adressen Fuerstenweg 180 i Innsbruck där du både kan hämta ut och även återlämna din hyrbil. När du landar på Flygplats Innsbruck behöver du bara följa skyltarna för att hitta till biluthyrningen. Det finns inga garantier för att samtliga bilmodeller alltid finns tillgängliga för uthyrning, då detta endast gäller för bilmärken.
Sevärdheter att uppleva i en hyrbil från Innsbruck flygplats

Sevärdheter att uppleva i en hyrbil från Innsbruck flygplats

Att hyra bil vid Innsbruck flygplats ger dig möjlighet att hinna uppleva Innsbrucks alla sevärdheter på din resa. I Gamla Stan hittar du exempelvis stadens största turistattraktion, Gyllene Taket. Andra oförglömliga sevärdheter är bland annat slottet i Innsbruck som uppfördes under order av Siegmund den Rika i gotisk stil kring år 1460, Ambras slott från 1500-talet och St. James-katedralen med sina två enorma klocktorn som byggdes mellan år 1717-1724. Passa även på att besöka helt nya Bergisel skidhoppsbacke med sin spektakulära utsikt. Hämta nycklarna till din hyrbil från Sixt vid Innsbruck flygplats och vidga dina vyer när du reser i och kring Innsbruck eller fortsätter resan till andra platser i detta äventyrliga land!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Innsbruck Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Innsbruck Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Innsbruck Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Innsbruck Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Innsbruck Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 872 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,4)
Återlämningen av bilen
(4,4)
Vägen till Sixt
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 1 Series
BMW 1 Series
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW X1
BMW X1
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Vanliga frågor om hyrbilar på Innsbruck Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Innsbruck Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Innsbruck Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Innsbruck Flygplats

Visa mer