Biluthyrning
Linz
Fäll ihop
Österrike // Linz
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Linz: Sixt biluthyrning online-bokning

När du vänder dig till oss på Sixt biluthyrning i Linz ser vi till att du får en service i världsklass. Vi kan hjälpa dig att hitta en hyrbil i Linz som ger dig de bästa förutsättningarna till en drömresa. Oavsett om du besöker Oesterrike i affärssyfte eller om du är här på semester kan vi ordna en bil utifrån dina egna individuella villkor. Med vårt breda utbud av bilar i kategorier som 4x4, minibuss, cabriolet, lyxbil och ekonomi kan vara en hjälpande hand när du vill hyra bil i Linz.

 
 • Linz-Hoersching Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Car Rental Center
  4063 Linz-Hoersching

  Må. - Fr.07:30 - 16:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Linz

  Sixt Biluthyrning
  Stahlstrasse 2
  4020 Linz

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 14:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Linz

Vi på Sixt sätter stort värde i att du ska kunna hyra bil i Linz på dina egna villkor. Det innebär att vi gör vårt bästa för att din bil ska vara anpassad efter just dina behov. Ett led i det är att ge dig möjligheten att utrusta din hyrbil i Linz med extratjänster. Därför kan du alltid efterfråga utrustning som GPS eller bilbarnstol när du kommer till vår biluthyrning i Linz. Vi kan också erbjuda kompletterande försäkringar om du vill känna dig fullständigt trygg under hela resan. Vi har dessvärre inte möjligheten att garantera dig en specifik bilmodell när du bokar din hyrbil, men när du väljer kategori får du alltid en bil av hög kvalitet.

Linz, stadsliv och vacker natur i samma stad

Linz är en utmärkt utgångspunkt för din resa i Oesterrike. Om du tycker om städer som vibrerar av ungdomlighet och framåtanda är Linz en stad för dig. Här finns ett berömt nattliv som du kan ta del av. Om du föredrar lugnare aktiviteter gör Linz geografiska läge att du enkelt kan åka upp i Alperna och njuta av häpnadsväckande vyer. Det är också lätt att ta bilen till Wien och se Österrikes huvudstad på nära håll. Vi på Sixt svarar gärna på dina frågor vid vår biluthyrning i Linz.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service