Biluthyrning
Salzburg
Fäll ihop
Österrike // Salzburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Salzburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt tillhandahåller en omfattande fordonsflotta vid Biluthyrning Salzburg där du kan välja bland hyrbilar i kategorierna ekonomi, cabriolet, 4x4 lyxbil eller minibuss. Biluthyrning Salzburg ger dig större fördelar redan från start och oavsett om du reser ensam i arbetet, i mindre grupp eller med hela familjen för nöjes skull står personalen på ditt Sixtkontor beredd att tillgodose dina specifika behov och önskemål av hyrbil så att du kan lägga din tid på avkopplande aktiviteter mellan arbetspassen eller på semesterresan.

 
 • Salzburg Flygplats
  Christian-Doppler-Platz
  5020 Salzburg

  Må. - Fr.07:30 - 21:00
  Lö. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Salzburg Centrum
  Robinigstrasse 10
  5020 Salzburg

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Salzburg Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Christian-Doppler-Platz
  5020 Salzburg

  Må. - Fr.07:30 - 21:00
  Lö. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Salzburg Centrum

  Sixt Biluthyrning
  Robinigstrasse 10
  5020 Salzburg

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Salzburg

När du väljer att hyra bil i Salzburg kommer Sixt att göra sitt yttersta för att tillgodose dina och dina eventuella medresenärers behov vilket ärende du än är ute i. Beroende på ort och vilka specifika erbjudanden som finns tillgängliga där kan du även komplettera din hyrbil med tilläggstjänster som exempelvis barnstolar för de yngre resenärerna, satellitnavigering som gör det enklare att hitta i området, obegränsad körsträcka, försäkring och extra körsträcka samt speciella biluthyrningspaket som är avsedda för förare under 25 år. Kontrollera gärna själv vilka lokala erbjudanden som finns på den plats du befinner dig eller planerar att resa till. Var vänlig notera att du inte kan få någon garanti på en specifik bilmodell, då detta endast gäller för en viss kategori av hyrbilar.

Upplev mer med din hyrbil i Salzburg, Oesterrike

När du är på besök i Salzburg som brukar kallas för årstidernas stad och är mest känd för sin arkitektur och för att Wolfgang Amadeus Mozart föddes här, kan du efter att ha vandrat runt i staden och upplevt dess arkitektur, kultur och andra aktiviteter ge dig ut på mer äventyrliga upplevelser i din hyrbil. Här finns spännande upplevelser och roliga aktiviteter som passar för alla smaker och åldersgrupper. Endast en kort bilresa bort kan du uppleva den pittoreska naturen och vandra i den omgivande Alperna. Med en hyrbil från Salzburg kan du också passa på att resa genom de bayerska bergen, besöka de gamla saltgruvorna och kolla in platserna där den gamla klassikern Sound of music spelades in. Genom att hyra bil i Salzburg kan du låta äventyret börja direkt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service