Biluthyrning
Wien-Schwechat
Fäll ihop
Österrike // Wien-Schwechat
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Wien-Schwechat: Sixt biluthyrning online-bokning

Vid Biluthyrning Wien Schwechat står Sixt med sin omfattande hyrbilsflotta redo att hjälpa dig välja ut en hyrbil som passar för dina specifika behov och önskemål där du kan välja bland hyrbilskategorierna ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss. Med en hyrbil i Wien Schwechat blir din fortsatta resa både enklare, komfortablare och roligare oavsett om de reser ensam i arbetet, i mindre grupp eller har hela din stora familj med dig.

 
 • Wien-Schwechat Flygplats
  Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat

  Må. - Fr.07:00 - 23:30
  Lö.08:00 - 20:00
  Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Wien-Schwechat Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat

  Må. - Fr.07:00 - 23:30
  Lö.08:00 - 20:00
  Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil i Wien Schwechat

När du har gjort ditt fordonsval kan du också, beroende på vilket hyrbilskontor du valt att anlita komplettera din hyrbil från Wien Schwechat med tilläggstjänster som satellitnavigering så att du hittar rätt även om du inte känner till området, försäkring, extra förare, obegränsad körsträcka, hyrbilspaket för förare under 25 år samt barnstolar om du reser tillsammans med yngre barn. Ta gärna själv reda på vilka lokala erbjudanden som finns på den plats du besöker. Var vänlig och notera att Sixt inte kan garantera att specifika bilmodeller finns tillgängliga för uthyrning, detta endast gäller för vissa kategorier av hyrbilar.

Hyra bil i Wien Schwechat, Oesterrike - Sevärdheter och upplevelser

När du besöker Wien bör du passa på att njuta av stadens alla magnifika byggnader och pampiga slott med sina tillhörande vackra trädgårdar. Missa inte presidentpalatset i Hofburg och den gotiska Sankt Stephanskatedralen. En annan populär sevärdhet är Naturhistoriksa museet i Wien, Naturhistorische Museum. Med en hyrbil från Biluthyrning Wien Schwechat hinner du uppleva ännu mer. Ta med familjen på dagsturer och utflykter till spännande platser som bara ligger en kort bilresa bort som exempelvis det populära turistmålet Hundertwasserhaus, Belvedere palats och trädgårdar eller den natursköna platsen Donauturm där det även finns restaurang. Att hyra bil i Wien Schwechat ger dig och dina medresenärer större rörelsefrihet och mer tid till spännande upplevelser vilket ärende ni än reser i.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service