Biluthyrning i Wien-Schwechat

 

Mest populära bilarna i Wien-Schwechat

* Priserna beräknades den 31.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Wien-Schwechat Flygplats, med början den 07.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Wien-Schwechat

Att hyra bil i Wien Schwechat

Att hyra bil i Wien Schwechat

Vid Biluthyrning Wien Schwechat står Sixt med sin omfattande hyrbilsflotta redo att hjälpa dig välja ut en hyrbil som passar för dina specifika behov och önskemål där du kan välja bland hyrbilskategorierna ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss. Med en hyrbil i Wien Schwechat blir din fortsatta resa både enklare, komfortablare och roligare oavsett om de reser ensam i arbetet, i mindre grupp eller har hela din stora familj med dig. När du har gjort ditt fordonsval kan du också, beroende på vilket hyrbilskontor du valt att anlita komplettera din hyrbil från Wien Schwechat med tilläggstjänster som satellitnavigering så att du hittar rätt även om du inte känner till området, försäkring, extra förare, obegränsad körsträcka, hyrbilspaket för förare under 25 år samt barnstolar om du reser tillsammans med yngre barn. Ta gärna själv reda på vilka lokala erbjudanden som finns på den plats du besöker. Var vänlig och notera att Sixt inte kan garantera att specifika bilmodeller finns tillgängliga för uthyrning, detta endast gäller för vissa kategorier av hyrbilar.
Hyra bil i Wien Schwechat, Oesterrike - Sevärdheter och upplevelser

Hyra bil i Wien Schwechat, Oesterrike - Sevärdheter och upplevelser

När du besöker Wien bör du passa på att njuta av stadens alla magnifika byggnader och pampiga slott med sina tillhörande vackra trädgårdar. Missa inte presidentpalatset i Hofburg och den gotiska Sankt Stephanskatedralen. En annan populär sevärdhet är Naturhistoriksa museet i Wien, Naturhistorische Museum. Med en hyrbil från Biluthyrning Wien Schwechat hinner du uppleva ännu mer. Ta med familjen på dagsturer och utflykter till spännande platser som bara ligger en kort bilresa bort som exempelvis det populära turistmålet Hundertwasserhaus, Belvedere palats och trädgårdar eller den natursköna platsen Donauturm där det även finns restaurang. Att hyra bil i Wien Schwechat ger dig och dina medresenärer större rörelsefrihet och mer tid till spännande upplevelser vilket ärende ni än reser i.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Wien-Schwechat

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Wien-Schwechat?
För att hyra en bil hos SIXT på Wien-Schwechat så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Wien-Schwechat.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Wien-Schwechat?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Wien-Schwechat. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 5413 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,7)
Överlämningen av bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Wien-Schwechat

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Wien-Schwechat?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Wien-Schwechat?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Wien-Schwechat?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Wien-Schwechat

Visa mer