Biluthyrning på Muscat Flygplats

 

Mest populära bilarna i Muscat Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Muscat Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Muscat Flygplats

Adress

New Airport Road Arrival Hall, . Muscat, Oman
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Muscat Flygplats

Sixt Biluthyrning på Muscat International Airport önskar dig välkommen till Oman

Sixt Biluthyrning på Muscat International Airport önskar dig välkommen till Oman

Om du vill utforska Oman och alla sevärdheter kan du med fördel hyra bil på Muscat International Airport. Det finns gott om platser att besöka, både i Muskat och i regionen vid Omanbukten. Vår fordonsflotta består av både normalstora till små sedaner, och stora SUV:ar. Du kan även hyra bil på Muscat International Airport som rymmer upp till sju personer, vilket är perfekt för större sällskap. Boka gärna din hyrbil på Muscat International Airport via vår hemsida, men tänk på att vi inte kan garantera specifika bilmodeller, utan endast en bil från den valda bilkategorin.
Kör från Muscat international Airport (MCT) och in till Muskat

Kör från Muscat international Airport (MCT) och in till Muskat

Sixt Biluthyrning på Muscat International Airport hittar du enkelt till när du väl har landat. Hämta ut din bil hos oss på Sixt och bege dig ut på en spännande resa i ett likaledes spännande land. Flygplatsen ligger öster om Muskat, och du når enkelt de centrala stadsdelarna om du tar motorväg 1. Du kan även hyra bil på Muscat International Airport för att sedan besöka Sohar. Kör norrut längs med kusten så kommer du hit. Vägen för dig genom vackra landskap och små orter där du kan stanna och vila.
Utforska Muskat, Omans vackra huvudstad

Utforska Muskat, Omans vackra huvudstad

Muskat är en av de äldsta huvudstäderna i Mellanöstern. Trots sin höga status är själva stadskärnan liten, och storstadsområdet är betydligt mer befolkat. I hundratals år har Muskat fyllt en viktig handelsfunktion, vilket bland annat lett till att olika riken velat lägga beslag på staden. Muskat har tillhört de persiska, portugisiska och ottomanska rikena, för att nämna några. Det finns många intressanta museer att besöka i staden, exempelvis Bait Al Zubair med många omanska artefakter. Se även till att besöka kungliga operan. Bara byggnaden och den tillhörande trädgården är väl värda ett besök. Vi på Sixt ser fram emot att hälsa dig välkommen i Muskat och Oman.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Muscat Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Muscat Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Muscat Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Muscat Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Muscat Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 87 omdömen
Vägen till Sixt
(4,5)
På Sixt-kontoret
(4,5)
Överlämningen av bilen
(4,3)

Vanliga frågor om hyrbilar på Muscat Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Muscat Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Muscat Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Muscat Flygplats

Visa mer