Biluthyrning
Salalah
Fäll ihop
Oman // Salalah
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Salalah: Sixt biluthyrning online-bokning

Salalah, kuststaden vid det södra området av Oman, är en ovanligt frodig stad med en tropisk natur. Detta lockar både turister och invånare från landet, vilket har lett till att staden numera är den näst största i landet. Vår biluthyrning i Salalah ger dig möjlighet att utforska staden med en egen bil. Från ekonomi- och lyxbil till liten sportbil och stor minibuss. Vi har en varierad fordonsflotta med något för alla. Du hittar även personbilar, kombibilar, cabrioleter och fyrhjulsdrivna bilar hos oss.

 
 • Salalah Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Area
  . Salalah

  Må. - Sö.00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Salalah

För att hyra en bil i Salalah måste föraren vara minst 25 år gammal. Det gäller naturligtvis även om du ska lägga till en extra förare. Du kan lägga till förare och välja bland många andra tillvalstjänster när du bokar en hyrbil i Salalah från oss på Sixt. Vi kan inte reservera enskilda bilmodeller men vi kan se till att du får en bil från fordonskategorin du väljer. Denna kommer att ha alla tillvalstjänster du väljer. Om du är här på en jobbresa kan du göra din resa smidigare genom att lägga till en navigator. Använd hemsidan för att hyra en bil, då ser du direkt vilka bilkategorier och tillvalstjänster som finns tillgängliga när du ska göra ditt besök. Tillvalstjänsterna och bilarna skiljer sig mellan kontoren i landet.

Genom att hyra en bil i Salalah blir din resa bekvämare

Du kan enkelt hitta till fantastisk natur i detta område. Kör exempelvis till Ayn Athum, ett stort naturområde med ett fint vattenfall som är väl värt att besöka. Med en hyrbil från Salalah kan du köra till Ayn Athum på cirka 40 minuter. Se till att även besöka staden Taqah, strax söder om naturområdet. Här finns ett historiskt slott som bjuder på fina vyer och intressant arkitektur. Kom in till oss så hjälper vi dig med din resa i Oman.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service