Biluthyrning
David
Fäll ihop
Panama // David
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i David: Sixt biluthyrning online-bokning

San José de David, oftast förkortat till endast David, är en stad i den västra delen av Panama. Namnet kommer från den hebreiska konungen David. Med en hyrbil i David har du mycket att både se och göra. Vi på Sixt tillhandahåller bilar som passar de flesta resenärer. Vi har praktiska personbilar och kombibilar, bekväma att använda på landets vägar. Större grupper kan hyra en bil i David från vårt sortiment av minibussar. Ska du utforska landet rekommenderar vi 4x4-bilar eftersom de ger dig ett bättre grepp även vid leriga och hala vägar.

 
 • David Flygplats E. Malek
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Må. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • David Flygplats E. Malek

  Sixt Biluthyrning
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Må. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Enkelt att hyra en skräddarsydd bil från Sixt i David

Vi är väl medvetna om att alla våra besökare har olika behov och önskemål inför sin vistelse. Vissa vill ha en avslappnande och bekväm semester med familjen. Då passar det perfekt med våra praktiska person- eller kombibilar och eventuellt extratjänster som GPS och bilbarnstol. Andra vill hyra en bil från David med siktet inställt på att utforska den vilda naturen och de fantastiska landskapen. Våra 4x4-bilar klarar av alla utmaningar de ställs inför. Oavsett vilken hyrbil från David du väljer bör du komma ihåg att vi inte garanterar specifika bilmodeller. Vi kan endast reservera en bil från den fordonskategori du väljer. Du hittar fler tillvalstjänster på vår biluthyrning i David. Dessa kan skilja sig mellan våra kontor i landet.

Njut av bilfärden med en bil från Sixt

Gör det enkelt för dig själv genom att förboka en passande bil här på nätet. I regionen finns flera intressanta sevärdheter att upptäcka med en bil i staden David, från museum till underhållande casino. Kör du åt norr kommer du till den populära lilla staden Boquete. Du kan även ta en biltur längst med kusten för att upptäcka fina stränder och vackra vyer. Njut av flexibiliteten med en egen bil i Panama. Välkommen till vår biluthyrning i David.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service