Biluthyrning
Paraguay
Fäll ihop
Paraguay
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Paraguay Sixt Biluthyrning

Sixt är stolt över att kunna erbjuda biluthyrning i Paraguay. Oavsett om anledningen till din resa är affärer eller nöje är det smart att hyra en bil i Paraguay så att du kan ta dig dit du vill, när du vill. Med flera kontor och en omfattande fordonspark kan du alltid få en passande hyrbil i Paraguay till ett förmånligt pris, oavsett om du är ute efter en lyxbil eller något mera modest. Vår professionella och trevliga personal står gärna till din tjänst om du undrar över något. Att hyra bil i Paraguay hos Sixt går smidigt och enkelt.

Sixt biluthyrning i Paraguay

När du ska hyra bil i Paraguay hos oss kan du välja mellan stora herrgårdsvagnar, praktiska småbilar, lyxiga sedaner, robusta 4x4 eller rejäla lastbilar. Därtill kan du välja bland våra populära tilläggstjänster. Vill du försäkra dig om att alltid hitta dit du ska kan satellitnavigering i din hyrbil vara lösningen och reser du med små barn är bilbarnstolar ett förnuftigt val. Tänker du ge dig ut på längre bilturer kan det vara en idé att lägga till en extra förare, eller kanske vårt alternativ obegränsad körsträcka.

Körregler i Paraguay

Den största skillnaden mellan Paraguay och Sverige är inte trafikreglerna i sig, utan efterlevnaden av dem. Kraven för att få ett körkort i landet är låga, och eftersom det inte heller är obligatoriskt med bilförsäkring bör man var försiktig ute på vägarna. Vid sidan av motorvägarna är en stor del av landets vägar inte asfalterade.

Vad man kan se med hyrbil i Paraguay

Huvudstaden Asunción bjuder på vacker arkitektur. Presidentpalatset Palacio de los López ligger centralt beläget i staden. Inte minst kvällstid är den då upplysta byggnaden en imponerande syn. Missa inte kvarteret Catedral, som fått sitt namn efter domkyrkan som ligger där. Här finns många av Asuncións mest kända byggnader, som Cabildo de Asunción, Panteón Nacional de los Héroes och Casa de la Independencia. Ett populärt utflyktsmål är Ciudad del Este, på gränsen till Brasilien och Argentina. Hit reser man för att shoppa, och ta sig vidare till de jättelika Iguaçu-fallen.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service