Biluthyrning i Ohrid

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Ohrid

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ohrid Flygplats, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster hos Ohrid

Hyra bil i Ohrid

Hyra bil i Ohrid

Om du har som målsättning att kunna röra dig på ett enkelt och bekvämt sätt under din resa har vi på Sixt biluthyrning i Ohrid lösningen för dig. Vi hyr ut bilar i kategorier som motsvarar dina behov på ett naturligt sätt. På så sätt kan du få tag på en lämplig bil, oavsett om du åker till Makedonien på jobbresa eller semester. Här finns bilar i kategorier som 4x4, ekonomi, lyxbil, minibuss och cabriolet, allt för att du ska kunna hyra bil i Ohrid på dina villkor.Med en hyrbil i Ohrid blir det lättare att planera din resa. Du behöver inte bläddra i tidtabeller eller krångla med taxibokningar. Istället kan du hämta upp en bil på vår biluthyrning i Ohrid och åka precis vart du vill. För att du ska bli helt nöjd med ditt val av hyrbil i Ohrid ser vi till att erbjuda tilläggstjänster av olika slag. På så sätt kan du välja till GPS eller bilbarnstol för att din bil ska vara anpassad efter alla dina förväntningar. När du gör en bokning hos oss på Sixt kan du inte alltid få en specifikt efterfrågad bilmodell, men du får alltid en likvärdig bil ur vald kategori från vår biluthyrning i Ohrid.
Ohrid, Balkans semesterort

Ohrid, Balkans semesterort

Ohrid har länge lockat besökare till sig tack vare de fina möjligheterna till avkoppling. Det första som du bör se när du anländer till Ohrid är den berömda sjön. Stranden ger dig en chans att stressa av. När du vill aktivera dig igen och se mer av Makedonien kan du åka upp i bergen som omringar Ohrid. Du kan också besöka den lilla byn Struga som ligger 15 kilometer från Ohrid och bjuder bland annat på ett vackert kloster. Vi på Sixt ger dig de bästa förutsättningarna när du vill hyra bil i Ohrid.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Ohrid
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Ohrid?
För att hyra en bil hos SIXT på Ohrid så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ohrid.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ohrid?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ohrid. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Vanliga frågor om hyrbilar i Ohrid
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ohrid?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Ohrid?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ohrid?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?