Biluthyrning på Skopje Flygplats

 

Mest populära bilarna i Skopje Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Skopje Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Skopje Flygplats

Adress

Main Building, 1000 Skopje, Republiken Nordmakedonien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Skopje Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

När du vill hyra bil vid Skopje Flygplats står vi på Sixt biluthyrning redo att ta emot dina önskemål och gör allt för att uppfylla dem. Med ett brett utbud av hyrbilar i en rad olika kategorier, som 4x4, lyxbil, minivan, ekonomi och sport, kan vi ge dig rätt förutsättningar till en bekväm och trivsam resa. Vår långa erfarenhet av biluthyrning vid Skopje Flygplats har gett oss en kompetens som vi använder oss av för att hitta rätt hyrbil för just dig. Våra lösningar tar alltid hänsyn till dina individuella behov för att du ska slippa köra runt i en bil som inte passar dig.
Hyra bil vid Skopje Flygplats

Hyra bil vid Skopje Flygplats

Flygplats Skopje har vuxit fram till en viktig flygplats i Östeuropa och den tar nu emot över en miljon resenärer varje år, varav många kommer hit från direktlinjer i Sverige. När du vill fortsätta din marktransport i Makedonien ser vi på Sixt till att din hyrbil vid Skopje Flygplats står redo för upphämtning om du har bokat den i förväg via telefon eller på nätet. Där kan du också specificera om du vill ha några extratjänster, som GPS eller bilbarnstol. Trots att vi inte kan garantera några specifika bilmodeller på beställning gör vi alltid vårt bästa för att tillfredsställa dina förfrågningar.
Skopje, Europas nya weekenddestination

Skopje, Europas nya weekenddestination

Under de senaste åren har allt fler insett fördelarna med att åka till Skopje över en helg. Här finns allt i fråga om stadsliv och kultur som du hittar i andra europeiska städer. Däremot är prisnivån betydligt lägre vilket gör att du kan äta och dricka gott utan att behöva göra stora hål i resebudgeten. Om du väljer att hyra bil vid Skopje Flygplats har du också länder som Bulgarien och Albanien inom räckhåll. Vi på Sixt biluthyrning vid Skopje Flygplats önskar dig varmt välkommen till Makedoniens huvudstad.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Skopje Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Skopje Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Skopje Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Skopje Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Skopje Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 401 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Skopje Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Skopje Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Skopje Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?