Biluthyrning
Ste Marie
Fäll ihop
Reunion // Ste Marie
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ste Marie: Sixt biluthyrning online-bokning

Sainte-Marie är ett litet distrikt på den norra delen av ön Réunion. En fördel med att hyra en bil från Sainte-Marie är att den stora motorvägen ligger väldigt nära. Du kan bokstavligen köra runt hela ön på motorvägen. Ett bra tips är att hyra en bil från Sainte-Marie och köra längst med kusten. De bilkategorier vi erbjuder passar utmärkt för alla typer av vistelser på ön Réunion. Vi tillhandahåller personbilar, lyxbilar, sportbilar, cabrioleter, kombibilar, minibussar och 4x4-bilar. Du kan förboka en hyrbil i Sainte-Marie redan idag via vår hemsida.

 
 • La Reunion Roland G. Flygpl.
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Må. - Sö.06:30 - 21:00
  Helgdag06:30 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • La Reunion Roland G. Flygpl.

  Sixt Biluthyrning
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Må. - Sö.06:30 - 21:00
  Helgdag06:30 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Få ut mer av din bilresa genom att anpassa din bil från Sixt

Med hjälp av våra tillvalstjänster kan du skräddarsy din hyrbil från Sainte-Marie. Reser du med barn? Då vill du naturligtvis att de ska kunna sitta säkert och bekvämt. Du kan enkelt hyra en bil från Sainte-Marie med en passande bilbarnstol när du bokar den på nätet. Med hjälp av hemsidan kan du även se vilka andra tillvalstjänster vi erbjuder här på vår biluthyrning i Sainte-Marie, som exempelvis navigator och olika extraskydd till bilen. Tänk på att vi inte garanterar att du får den specifika bilen du väljer när du bokar. Vi kan endast reservera en av våra bilar från den valda fordonskategorin.

Du vet aldrig när och var du hittar nästa äventyr

Du kanske redan har en detaljerad plan inför din resa här, men tro oss när vi säger att de mest minnesvärda stunderna kan dyka upp precis när och var som helst. Under en bilfärd kanske du råkar hitta en mysig by med välkomnande invånare som bjuder på spännande samtal och gott fika. Du kanske hittar en folktom och underbar strand som du får ha helt för dig själv. Boka en bil från oss på Sixt och njut fullt ut av din resa på denna paradisö. Vi ser alltid fram emot att få hjälpa nyfikna resenärer med en bil som passar just deras vistelse. Välkommen till vår biluthyrning i Sainte-Marie!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service