Biluthyrning
Arad
Fäll ihop
Rumänien // Arad
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Arad: Sixt biluthyrning online-bokning

Att hyra bil i Arad är en god idé för dig som vill ta chansen att se så mycket som möjligt under en vistelse i västra Rumaenien. Reser du i affärer eller är du på semester? Vi på Sixt biluthyrning i Arad kan erbjuda fordon för alla typer av resor och för varje storlek på plånboken. Välj från bilar i vår stora vagnpark i klasserna ekonomi eller lyxbil. Här har vi till exempel minibuss, 4x4 och cabriolet. Besök vår biluthyrning i Arad så hjälper vi dig att hitta det som passar ditt ändamål bäst.

 
 • Arad Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Calea Aeroportului 4
  310059 Arad

  Må. - Fr.10:00 - 17:00
  Lö.10:00 - 14:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Arad

På vår biluthyrning i Arad strävar vi efter nöjda kunder och kan därför erbjuda dem flera extratjänster. Välj bland tillägg som satellitnavigering om det är första gången du besöker regionen eller lägg till en extra förare för att få avlastning om ni reser ett par stycken. Att kunna personifiera sin resa skapar stor frihet och skräddarsydd bekvämlighet. Att hyra bil hos Sixt ska kännas som ett individuellt val men många förmåner på din resa i Rumaenien. Notera att vi inte kommer att ha varje bilmodell inne vid varje tillfälle. Dock guidar vi alltid till liknande alternativ som passar ändamålet för din vistelse här. Från oss på Sixt om din hyrbil i Arad!

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Arad

Att hyra bil i Arad gör att du hinner med att se mycket av Transsylvanien. Staden är belägen vid floden Mureş som är populär att besöka. Åk hit med bil för att sedan besöka någon av alla renommerade restauranger i staden. Boulevarden Revolutiei är en histrisk gata och idag ett populärt landmärke bland besökare. Ta bilen hit för att även besöka den gamla teatern som byggdes 1871. Många byggnader är kända för sin enastående arkitektur och detta är bara en av alla.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service