Biluthyrning i Arad

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Arad

Att hyra bil i Arad

Att hyra bil i Arad

Att hyra bil i Arad är en god idé för dig som vill ta chansen att se så mycket som möjligt under en vistelse i västra Rumaenien. Reser du i affärer eller är du på semester? Vi på Sixt biluthyrning i Arad kan erbjuda fordon för alla typer av resor och för varje storlek på plånboken. Välj från bilar i vår stora vagnpark i klasserna ekonomi eller lyxbil. Här har vi till exempel minibuss, 4x4 och cabriolet. Besök vår biluthyrning i Arad så hjälper vi dig att hitta det som passar ditt ändamål bäst. På vår biluthyrning i Arad strävar vi efter nöjda kunder och kan därför erbjuda dem flera extratjänster. Välj bland tillägg som satellitnavigering om det är första gången du besöker regionen eller lägg till en extra förare för att få avlastning om ni reser ett par stycken. Att kunna personifiera sin resa skapar stor frihet och skräddarsydd bekvämlighet. Att hyra bil hos Sixt ska kännas som ett individuellt val men många förmåner på din resa i Rumaenien. Notera att vi inte kommer att ha varje bilmodell inne vid varje tillfälle. Dock guidar vi alltid till liknande alternativ som passar ändamålet för din vistelse här. Från oss på Sixt om din hyrbil i Arad!
Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Arad

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Arad

Att hyra bil i Arad gör att du hinner med att se mycket av Transsylvanien. Staden är belägen vid floden Mureş som är populär att besöka. Åk hit med bil för att sedan besöka någon av alla renommerade restauranger i staden. Boulevarden Revolutiei är en histrisk gata och idag ett populärt landmärke bland besökare. Ta bilen hit för att även besöka den gamla teatern som byggdes 1871. Många byggnader är kända för sin enastående arkitektur och detta är bara en av alla.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Arad
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Arad.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Arad?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Arad. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Arad?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 1 omdömen

Vanliga frågor om hyrbilar i Arad

Kan jag boka en bil för en längre tid i Arad?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Arad?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Arad

Visa mer