Biluthyrning
Bacau
Fäll ihop
Rumänien // Bacau
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bacau: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du vill kunna ta dig runt för egen maskin under din vistelse i nordöstra Rumaenien rekommenderar vi Sixt biluthyrning i Bacau. Vill du hyra en lyxbil, cabriolet, minibuss eller kanske en enklare ekonomi-variant bör du ta en titt i Sixt omfattande fordonspark. På vår biluthyrning i Bacau finns för närvarande kategorierna person- och kombibilar, samt 4x4 att välja mellan. Hjärtligt välkommen att hyra bil i Bacau hos Sixt!

 
 • Bacau Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Str. Aeroportului nr. 1
  600324 Bacau

  Må. - Fr.09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Bestäm själv hur du vill ha din hyrbil i Bacau

Till vår biluthyrning i Bacau kommer såväl affärsresenärer som barnfamiljer och semesterfirare. För att alla våra kunder ska bli nöjda när de kommer för att hyra bil i Bacau hos oss, erbjuder vi en rad tilläggstjänster, så som satellitnavigering och bilbarnstolar, beroende på bilmodell. Vi vill också göra dig uppmärksam på att vid hyra av bil i Bacau garanteras du en fordonskategori, men ej en speciell bilmodell.

Se mer av Rumaenien med din hyrbil i Bacau

Universitetsstaden Bacau kan skryta med en rik kulturell tradition, med en egen filharmonisk orkester och en framstående dockteater som två av höjdpunkterna. Missa inte den medeltida kyrkan Biserica Precista i utkanten av staden. Med sin vackra trädgård är det en stillsam och vacker oas där du kan glömma tid och rum. Vill du tillbaka till den moderna tiden, och dessutom passa på att shoppa lite, kan du enkelt ta dig till köpcentrumet Arena Mall. Vill du passa på att besöka grannlandet Moldavien så ligger dess huvudstad Chisinau 25 mil österut. Staden bjuder på en intressant blandning av gamla ortodoxa kyrkor, moderna skyskrapor och jättelika hyreslängor från Sovjet-tiden. Åker du i stället sex mil i nordvästlig riktning kommer du till Piatra Neamt. Staden är belägen med Karpaterna, skog och sjöar inpå knuten, och själva stadskärnan kan skryta med en mängd vackra historiska byggnader.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service