Biluthyrning i Bacau

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Bacau

Bestäm själv hur du vill ha din hyrbil i Bacau

Bestäm själv hur du vill ha din hyrbil i Bacau

Om du vill kunna ta dig runt för egen maskin under din vistelse i nordöstra Rumaenien rekommenderar vi Sixt biluthyrning i Bacau. Vill du hyra en lyxbil, cabriolet, minibuss eller kanske en enklare ekonomi-variant bör du ta en titt i Sixt omfattande fordonspark. På vår biluthyrning i Bacau finns för närvarande kategorierna person- och kombibilar, samt 4x4 att välja mellan. Hjärtligt välkommen att hyra bil i Bacau hos Sixt! Till vår biluthyrning i Bacau kommer såväl affärsresenärer som barnfamiljer och semesterfirare. För att alla våra kunder ska bli nöjda när de kommer för att hyra bil i Bacau hos oss, erbjuder vi en rad tilläggstjänster, så som satellitnavigering och bilbarnstolar, beroende på bilmodell. Vi vill också göra dig uppmärksam på att vid hyra av bil i Bacau garanteras du en fordonskategori, men ej en speciell bilmodell.
Se mer av Rumaenien med din hyrbil i Bacau

Se mer av Rumaenien med din hyrbil i Bacau

Universitetsstaden Bacau kan skryta med en rik kulturell tradition, med en egen filharmonisk orkester och en framstående dockteater som två av höjdpunkterna. Missa inte den medeltida kyrkan Biserica Precista i utkanten av staden. Med sin vackra trädgård är det en stillsam och vacker oas där du kan glömma tid och rum. Vill du tillbaka till den moderna tiden, och dessutom passa på att shoppa lite, kan du enkelt ta dig till köpcentrumet Arena Mall. Vill du passa på att besöka grannlandet Moldavien så ligger dess huvudstad Chisinau 25 mil österut. Staden bjuder på en intressant blandning av gamla ortodoxa kyrkor, moderna skyskrapor och jättelika hyreslängor från Sovjet-tiden. Åker du i stället sex mil i nordvästlig riktning kommer du till Piatra Neamt. Staden är belägen med Karpaterna, skog och sjöar inpå knuten, och själva stadskärnan kan skryta med en mängd vackra historiska byggnader.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Bacau
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Bacau.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Bacau?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Bacau. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Bacau?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Bacau

Kan jag boka en bil för en längre tid i Bacau?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Bacau?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Bacau

Visa mer