Biluthyrning
Brasov
Fäll ihop
Rumänien // Brasov
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Brasov: Sixt biluthyrning online-bokning

Biluthyrningsleverantören Sixt erbjuder ett omfattande sortiment av hyrbilar och hyrbilstjänster vid Biluthyrning Brasov där du kan välja bland förstklassiga och ekonomiska hyrbilar i kategorierna 4x4, ekonomi, cabriolet, lyxbil och minibuss. Vare sig du semestrar med familjen, reser i mindre grupp eller i tjänsten kan du känna dig trygg i att hitta ett fordon som matchar dina behov och din personliga smak när du ska hyra bil i Brasov.

 
 • Brasov

  Sixt Biluthyrning
  Str. Apollonia Hirscher 14
  500015 Brasov

  Må. - Fr.09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Brasov

Sixt strävan är att du alltid ska bli nöjd med ditt fordonsval och din hyrbil i Brasov. Beroende på vilket hyrbilskontor du anlitar har du dessutom möjlighet att lägga till fördelaktiga tilläggstjänster som gör fortsättningen på din resa ännu bekvämare. Det kan exempelvis vara barnstolar för allas trygghet, satellitnavigering så att du alltid vet vart du ska åka, hyrbilspaket för personer som är under 25 år samt försäkring, extra förare och obegränsad körsträcka. Det är bra om du själv kan ta reda på vad som gäller för just den plats du ska besöka. Vänligen observera att ditt hyrbilskontor endast har möjlighet att utlova bokade bilkategorier men inte kan garanter specifika bilmodeller

Sevärdheter med hyrbil från Brasov

När du besöker Brasov i Rumaenien ska du passa på att göra ett besök i Brasov Historical Center som bjuder på en fantastisk atmosfär med medeltida arkitektur, pittoreska gamla byggnader och massor av butiker, restauranger kaféer och glassbarer. Att hyra bil i Brasov ger dig också möjlighet att ta med familjen ut på stora äventyr som endast ligger en kort bilresa bort. Parc Aventura Brasov erbjuder spännande upplevelser som exempelvis trädklättring och andra fartfyllda aktiviteter medan Vita Tornet - Turnul Alb bjuder på en hänförande utsikt över den gamla stadskärnan i Brasov. Med en hyrbil från Biluthyrning Brasov kan du också söka svalka i Paradisul Acvatic som erbjuder både varma och kalla pooler samt bastu och jacuzzi.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service