Biluthyrning i Brasov

 

Våra tjänster på Brasov

Att hyra bil i Brasov

Att hyra bil i Brasov

Biluthyrningsleverantören Sixt erbjuder ett omfattande sortiment av hyrbilar och hyrbilstjänster vid Biluthyrning Brasov där du kan välja bland förstklassiga och ekonomiska hyrbilar i kategorierna 4x4, ekonomi, cabriolet, lyxbil och minibuss. Vare sig du semestrar med familjen, reser i mindre grupp eller i tjänsten kan du känna dig trygg i att hitta ett fordon som matchar dina behov och din personliga smak när du ska hyra bil i Brasov. Sixt strävan är att du alltid ska bli nöjd med ditt fordonsval och din hyrbil i Brasov. Beroende på vilket hyrbilskontor du anlitar har du dessutom möjlighet att lägga till fördelaktiga tilläggstjänster som gör fortsättningen på din resa ännu bekvämare. Det kan exempelvis vara barnstolar för allas trygghet, satellitnavigering så att du alltid vet vart du ska åka, hyrbilspaket för personer som är under 25 år samt försäkring, extra förare och obegränsad körsträcka. Det är bra om du själv kan ta reda på vad som gäller för just den plats du ska besöka. Vänligen observera att ditt hyrbilskontor endast har möjlighet att utlova bokade bilkategorier men inte kan garanter specifika bilmodeller
Sevärdheter med hyrbil från Brasov

Sevärdheter med hyrbil från Brasov

När du besöker Brasov i Rumaenien ska du passa på att göra ett besök i Brasov Historical Center som bjuder på en fantastisk atmosfär med medeltida arkitektur, pittoreska gamla byggnader och massor av butiker, restauranger kaféer och glassbarer. Att hyra bil i Brasov ger dig också möjlighet att ta med familjen ut på stora äventyr som endast ligger en kort bilresa bort. Parc Aventura Brasov erbjuder spännande upplevelser som exempelvis trädklättring och andra fartfyllda aktiviteter medan Vita Tornet - Turnul Alb bjuder på en hänförande utsikt över den gamla stadskärnan i Brasov. Med en hyrbil från Biluthyrning Brasov kan du också söka svalka i Paradisul Acvatic som erbjuder både varma och kalla pooler samt bastu och jacuzzi.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Brasov

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Brasov.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Brasov?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Brasov. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Brasov?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 7 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Brasov

Kan jag boka en bil för en längre tid i Brasov?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Brasov?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Brasov

Visa mer